یوفا انگلیس و لیتوانی را متهم کرد
کد خبر: ۶۷۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲
کمیته انضباطی اتحادیه فوتبال اروپا فدراسیونهای فوتبال انگلیس و لیتوانی را به دلیل درگیری هواداران تیمهای ملی دو کشور متهم کرد.
به دنبال اغتشاش و درگیری هواداران دو تیک انگلیس و لیتوانی در جریان دیدار روز دوشنبه این تیم در مقدماتی یورو 2016، کمیته انضباطی یوفا، بررسی این مسئله را آغاز کرد.روز دوشنبه و قبل از آغاز دیدار این دو تیم، هواداران دو تیم با هم درگیر شدند، زیرا تماشاگران انگلیسی در بخشی از ورزشگاه مختص تماشاگران لیتوانی بود، نشسته بودند و بین آنها هیچ حصاری نبود.
کار چنان بالا گرفت که پلیس ضدشورش وارد عمل شد. یوفا در اطلاعیه خود با اعلام این که بررسی این موضوع را آغاز کرده است گفت فدراسیون فوتبال لیتوانی با پیگیری مسئله بلیط فروشی و انسداد مبادی ورودی مواجه است این دیدار 3-0 به سود انگلیس به پایان رسید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین