جلسه فوری پرسپولیسیها برای درگذشت نوروزی
کد خبر: ۶۵۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷
سه عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس با برگزاری جلسهای فوری در خصوص درگذشت مرحوم هادی نوروزی کاپیتان تیم فوتبال این باشگاه دور یکدیگر جمع شدند.
جلسه اعضای هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در غیاب حسین عبدی و محمدرضا زادمهر که در خارج از ایران حضور دارند امروز در باشگاه پرسپولیس برگزار شد.در این جلسه علی اکبر طاهری، حسین گرشاسبی و جعفر کاشانی سه عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس به همراه برانکو ایوانکوویچ سرمربی و محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در این جلسه اضطراری حضور دارند.
همچنین پیشکسوتانی نظیر حسین کلانی، محمد پنجعلی، نبیالله باقریها و ... با حضور در باشگاه پرسپولیس یاد و خاطره هادی نوروزی، کاپیتان فقید این تیم را گرامی داشتند. همچنین تعدادی از هواداران پرسپولیس هم مقابل ساختمان این باشگاه حضور دارند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین