تلاش برای نجات یک کارگر از مخزن آب
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان اظهار کرد: یگ رنگرز که در حین فعالیت داخل یک تانکر آب دچار خفگی شده بود با تلاش عوامل آتش نشانی نجات یافت.
مسعود دهبانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فرد جوانی در منطقه بلوار بهشت شهر همدان برای رنگرزی یک تانکر در داخل آن قرار می گیرد.وی اضافه کرد: پس از مدتی فعالیت گاز ناشی از رنگ موجب احساس خفگی وی شده و او از دوست خود که در خارج از تانکر در حال فعالیت بوده استمداد می طلبد.
وی اظهار کرد: دوست این رنگرز برای نجات وی وارد مخزن تانکر آب شده ولی گاز ناشی از رنگ، وی را نیز به حالت خفگی دچار کرده و او به سختی خود را از داخل این محفظه خارج می سازد.
وی بیان کرد: پس از تماس با سامانه 125 آتش نشانی همدان هفت نفر از عوامل مستقر در دو ایستگاه میدان امام حسن (ع) و مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان افزود: فرد حادثه دیده که به مدت 15دقیقه در داخل محفظه تانکر حضور داشت با تلاش آتش نشانان به خارج از مخزن آب منتقل شد.
دهبانی اضافه کرد: فرد حادثه دیده بصورت سرپایی مداوا شده و وضعیت عمومی او رو به بهبود است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر