دعوت آیت الله هاشمی از افراد صاحب نظر
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، گفت: افراد صاحب نظر، اندیشمند و دلسوز نظام و انقلاب اسلامی بر اساس وظیفه قانونی و شرعی، در انتخابات نامزد شوند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این جمله که از ابتدای شکل گیری ساختار نظام در جریان امور بوده ام، گفت: ساختار نظام و قانون اساسی ما که در زمان خود براساس واقعیت ها و با لحاظ دورنماها تدوین شده است، دارای احکام و قوانین مترقی و تامین کننده حقوق اساسی اجتماعی و فردی مردم به عنوان حق شهروندی و همچنین تاکید بر اهمیت و جایگاه انتخابات است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، با تاکید مجدد بر اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و تاثیر حضور انسان های صالح در این مجالس به ویژه خبرگان، گفت: شأن و جایگاه رهبری نظام، فراتر از سلیقه های سیاسی جناح هاست و یکی از خطرناک ترین حربه های دوستان نادان و دشمنان دانا و مخالفان نظام، پایین آوردن جایگاه رهبری در سطح یک جناح، گروه و یا حزب خاص است و متاسفانه برخی دانسته یا نادانسته این روزها اهداف خود را با الفاظ و کلماتی ظاهرالصلاح دنبال می کنند.
وی با تاکید بر اهمیت حضور افراد صاحب نظر، اندیشمند و دلسوز نظام و انقلاب اسلامی در مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، گفت: این اهمیت ایجاب می کند که هر شخصیت صاحب فکر و اندیشه ای که دارای قابلیت و توانایی حضور در این مجالس را براساس معیارهای اسلامی و در چارچوب خانواده نظام است، باید براساس وظیفه قانونی و شرعی به عنوان نامزد شرکت کند.
در آغاز این دیدار، آیت الله سیدحسین موسوی تبریزی، با ارائه گزارشی از اوضاع سیاسی و فرهنگی حوزه علمیه قم و برنامه ها و فعالیت های مجمع مدرسین و محققین، خطاب به آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: با توجه به نقش حضرت عالی در مبارزه و انقلاب که ما شاهد بودیم امام راحل کاملاً به شما اعتماد و اطمینان داشتند، امروز مردم و نخبگان علمی و حوزوی انتظار دارند که علی رغم ناملایمات، همچنان صبورانه در صحنه باشید.
حجج اسلام والمسلمین نادی، ایازی، منتظر القائم، صلواتی، فیرحی و سعیدیان نیز به بیان دیدگاه های خویش در خصوص تاثیرات منفی اختلافات سیاسی در آینده نظام، اهمیت حضور شخصیت های تاثیرگذار برای کم کردن اختلافات و تشویق مردم برای حضور گسترده تر در انتخابات،برنامه دشمنان تفکرات امام برای زینتی خواندن آرای مردم، لزوم استفاده از شبکه های اجتماعی برای جبران برنامه های تک محورانه صدا و سیما و پخش انحصاری اخبار مربوط به یک جناح خاص،تشویق و ترغیب مردم و جوانان برای حضور پرشور در انتخابات اسفند ماه پرداختند.
ارسال نظر