تفاهمنامه همکاری بانک تجارت با دانشگاه پیام نور
وی افزود: ما به این تفاهمنامه خوش بین هستیم و امیدواریم بانک تجارت با عمل به تعهدات خود، خدماتی که شایسته مجموعه دانشگاه پیام نور است را به اساتید دانشجویان و کارکنان این دانشگاه ارائه دهد و در مقابل دانشگاه پیام نور نیز به تعهدات خود عمل کند.
به گزارش روابط عمومی بانک تجارت، در مراسم انعقاد این تفاهم نامه که به امضا مقدم مدیرعامل بانک تجارت و سرلک رئیس دانشگاه پیام نور رسید، مدیر عامل بانک تجارت با اشاره به خدمات گسترده این بانک به جامعه دانشگاهی کشور اظهار داشت: ارائه آخرین خدمات نوین بانکی و تسهیلات و امکانات مناسب به جامعه دانشگاهی کشور همواره از برنامههای استراتژیک بانک تجارت بوده و تلاش کردهایم رضایتمندی هرچه بیشتر از خدمات بانکی را برای این قشر فرهیخته کشور فراهم آوریم.
مقدم تلاش دانشگاه پیام نور در تربیت نیروهای توانمند را شایسته تقدیر دانست و افزود: امید است امضاء تفاهمنامه بانک تجارت با دانشگاه پیام نور نقطه عطفی در جهت ارائه خدمات ارزشمند و متفاوت به اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه باشد.
دکتر سرلک رئیس دانشگاه پیام نور نیز به جامعه آماری استفاده کننده از خدمات این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور برای سال تحصیلی 94- 95 نزدیک به 202 هزار نفر دانشجوی جدید را ثبت نام کرده است و همزمان با آغاز این سال تحصیلی بر مبنای تفاهمات انجام شده، خدمات نوینی به دانشجویان ارائه خواهد داد.
وی افزود: ما به این تفاهمنامه خوش بین هستیم و امیدواریم بانک تجارت با عمل به تعهدات خود، خدماتی که شایسته مجموعه دانشگاه پیام نور است را به اساتید دانشجویان و کارکنان این دانشگاه ارائه دهد و در مقابل دانشگاه پیام نور نیز به تعهدات خود عمل کند.
گفتنی است، بر اساس این تفاهمنامه کلیه خدمات نوین بانکی و افتتاح انواع حسابهای ارزی و ریالی از سوی بانک تجارت برای استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور ارائه خواهد شد.
ارسال نظر