کشورهای غربی مسئول رنج های آوارگان سوری
بشار الجعفری نماینده سوریه در سازمان ملل متحد تاکید کرد که کشورهای غربی مسئول رنج های پناهجویان و آوارگان مهاجر سوری از طریق دریاها هستند که از شر جنایات فجیع گروه های تروریستی تحت حمایت بین المللی فرار می کنند.
نماینده سوریه که در جلسه غیر رسمی مجمع عمومی سازمان ملل سخن می گفت، خاطرنشان کرد: دبیرکل سازمان ملل در گزارش های خود این موضوع را نادیده می گیرد که کشورهای عضو مجمع عمومی سازمان ملل ده ها هزار تروریست خارجی را از بیش از یکصد کشور به سوریه اعزام کرده اند تا فجیع ترین و وحشیانه ترین جنایات را علیه مردم آن مرتکب شوند و نهادهای سوریه و تاسیسات زیربنایی آن را نابود کنند.
وی افزود: دبیرکل سازمان ملل همچنین در گزارش های خود به این موضوع که برخی حکومت ها مانع از حل سیاسی و مسالمت آمیز بحران سوریه می شوند، توجهی نمی کند.
بشار الجعفری تاکید کرد: مردم کشور من تاوان سیاست های اشتباه آنچه را «جامعه بین المللی» نامیده می شود، می پردازند و قربانی تروریسم و باندهای قاچاق و تجارت انسان هستند.
نماینده سوریه در سازمان ملل تصریح کرد: مردم کشور من با سوار شدن بر کشتی های مرگ، جان خود را به خطر می اندازند تا از وحشیگری گروه های تروریستی تحت حمایت بین المللی فرار کنند و جان خود را نجات دهند.
وی اظهارداشت: این در حالی است که بسیاری از کشورهایی که داد حقوق بشر سر می دهند، درهای خود را به روی پناهجویان بسته اند و حتی از نجات آنها در دریا خودداری می کنند.
ارسال نظر