شرکتهامحصولات خود را با کیفیت جهانی تولید کنند
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرکتهای دانش بنیان باید محصولات خود را با کیفیت جهانی تولید کنند تا در بازارهای بین المللی قابل عرضه باشد.
وی ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ضروری دانست و اظهار داشت: برای پیشرفت در فناوری نیاز به دانش است.
وی گفت: گردش کار در بخش سلامت سالانه حدود 700 هزار میلیارد ریال است که بخش عمده ای از آن در اختیار فناوران خارجی قرار دارد.
ملک زاده بیان کرد: فناوران ما می توانند در این بازار بزرگ وارد شوند و در زمینه های مختلف دارو، تجهیزات و پژوهشی فعالیت کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: در این همایش پنج روزه که در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود، راههای ارتباط بین صنعت و دانشگاه در زمینه علوم پزشکی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
حسین کریم افزود: ارتباط میان دانشگاه و صنعت از حلقه های مهم و ضروری پیشرفت در حوزه سلامت است.
وی اظهار کرد: اگر در حوزه دانشگاه و صنعت به تنهایی و بدون برقراری ارتباط کار کنیم راه به جایی نخواهیم برد.
وی عنوان کرد: اگر بتوانیم بین صنعت و دانشگاه ارتباط برقرار کنیم بی شک کشور رشد خواهد کرد.
ارسال نظر