پاکستان در تلاش بازگرداندن طالبان به قدرت است
'امرالله صالح' رییس پیشین سازمان اطلاعات افغانستان، گفت: اسلام آباد در حال تلاش برای بازگرداندن طالبان به قدرت است.
وی با اشاره به کاهش نیروهای ناتو و آمریکا در افغانستان افزود: طرح پاکستان این است که طالبان دوباره افغانستان را اشغال کند. طالبان به خاطر بی رحمی دارای شهرت است و «ملا اختر منصور» رییس جدید این گروه، می کوشد ثابت کند که می تواند این قابلیت را حفظ کند.
رییس پیشین سازمان اطلاعات افغانستان گفت: هر حمله مسلحانه گسترده ای، نیازمند منابع نظامی و مالی است. حملات افغانستان توسط سازمان اطلاعات پاکستان (ISI) برنامه ریزی و مدیریت می شود.
این مقام اطلاعاتی پیشین در کابل اظهار داشت: حملات در افغانستان با این هدف طراحی و مدیریت می شود که نشان داده شود طالبان هنوز نقش دارد و مانند گذشته نیرومند است. پاکستان با مردم افغانستان «در جنگ» است.
ارسال نظر