خانواده ها نسبت به زندگی جوانان حساس باشند
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، گفت: باید خانواده ها نسبت به سبک زندگی جوانان حساس باشند و حتی نسبت به پوشش فرزندان خود نیز دقت لازم را داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد افزود:سیاست دینی مهمترین دغدغه شهیدان بود که همیشه به دنبال آن بودند و اجازه ندادند دشمن یک وجب از خاک این کشور را تصرف کند.
نکونام یادآور شد:شاخص و معیار شهیدان در عرصه سیاست دینی جناح بندی سیاسی نبود ،بلکه شاخص آنها ولایت مداری و بصیرت و پیروی از سیره ائمه اطهار علیه السلام بوده است.
به گفته وی، باید تلاش کرد تا بر فضای کنونی جامعه ،ارزش های دینی و معنوی و آرمان های شهدا همچنان حاکم باشد و اجازه
تهاجم فرهنگی به دشمنان را نداد.
وی گفت:شهدای انقلاب اسلامی در سایه مکتب تشیع و مکتب حضرت امام صادق علیه السلام ،درس ایثار و جانفشانی را آموختند و باعث سرافزاری و سربلندی کشور شده اند.
به گزارش ایرنا،پیکر مطهر شهید قباد مرادی پس از 32 سال به زادگاه خود در چهارمحال و بختیاری بازگردانده شد.
ارسال نظر