تاثیر مثبت گفتو گوی اوباما و روحانی بر بازار خودرو
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاثیر مذاکرات تلفنی روسای جمهور آمریکا و ایران بر بازار خودروی کشور را مثبت ارزیابی کرد.

نماینده مردم اردبیل آب شدن یخ روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا پس از 35 سال را موجب دسترسی ایران به قطعات با کیفیت و با قیمت ارزان دانست و افزود: با حذف تحریمهای اقتصادی غرب قطعات با کیفیت و ارزان در اختیار صنعت خودروی کشور قرار خواهد گرفت.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس مذاکره روسای جمهور آمریکا و ایران را بستر تحقق حماسه اقتصادی دانست و افزود: خروج اقتصاد کشور از رکود تورمی در پی آب شدن یخ روابط آمریکا و ایران موجب بهبود همه شاخصهای اقتصادی و به بیان دیگر تحقق حماسه اقتصادی میشود.
وی افزود: ارزش پول ملی و رونق اقتصادی کشور نیز از دیگر مزیتهای خروج ایران و آمریکا از بنبستهای چهار دهه گذشته است.
منبع: ایسنا
در همین زمینه بخوانید
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
| در انتظار بررسی: ۱
| انتشار یافته: ۱
ارسال نظر
چون کمبود دارو بیش از هر چیز دیگر حس شد
215قلم دارو نایاب شد
حتی استامینوفن و سایمتیدین!!!!