کشف یک تن موادمخدر در سراوان
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از اجرای عملیات موفقیتآمیز علیه قاچاقچیان مسلح و کشف یک میلیون و 171 کیلوگرم انواع موادمخدر در مرزهای جنوبی استان خبر داد.
 			 			
سردار غلام نبیکوهکن در این ی باره گفت: مرزداران هنگ مرزی سراوان، از انتقال محموله مخدر به داخل کشور آگاه شدند که بلافاصله مرزداران با آمادگی و تجهیزات کامل در منطقه شناسایی شده حضور یافته و به پوشش کامل نوار مرزی پرداختند.وی افزود: مرزداران با انجام کمین و ردزنی در مسیرهای صعبالعبور و کوهستانی تعدادی دواب و قاچاقچی موادمخدر را مشاهده کردند که در درگیری با آنان، سرانجام مرزداران با پاسخی کوبنده، ضمن زمینگیر کردن قاچاقچیان، موفق شدند، محموله را از چنگال آنها خارج سازند.
فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان درباره کشفیات به دست آمده در این عملیات نیز گفت: با بررسی دقیق محل، بیش از یک تن و 31 کیلو و 600 گرم موادمخدر از نوع تریاک و قریب به 139 کیلو و 400 گرم هروئین کشف و ضبط شد.
وی از نقش مؤثر همکاری مرزنشینان با مرزداران در برقراری امنیت پایدار و کنترل مرز خاطرنشان کرد: شناسایی و دستگیری قاچاقچیان ادامه دارد.
منبع: ایسنا
                               		 			 			در همین زمینه بخوانید 			 		
 		 		 		ارسال نظر