آبادانی مرزها از اولویت های راهبردی دولت است
استاندار کرمانشاه گفت: یکی از اولویت های مهم و راهبردی دولت تدبیر و امید آبادانی و اشتغال زایی مستمر در مرزهاست و با این رویکرد مطمئنم روزی مردم نفت شهر به خانه و کاشانه اصلی خود بر خواهند گشت.
استاندار کرمانشاه در ادامه سخنانش اجرای طرح گرمسیری در شهرستان قصرشیرین را عامل اثرگذار و مثبتی در راستای اشتغال زایی برشمرد و گفت: مدیریت ارشد استان اساس فعالیت های اقتصادی و اشتغالزا را بصورت ویژه رصد می کند و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نیست.
مجتبی نیک کردار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز تکمیل زیرساخت های بخش آب و برق و بازسازی ویژه نفت شهر را ضروری برشمرد و گفت: تاکنون از 200 میلیارد ریالی که وزارت نفت برای بازسازی نفت شهر تخصیص داده است 74 میلیارد به پروژه های در حال بازسازی اختصاص داده شده و 50 میلیارد ریال آن صورت وضعیت مشخصی دارد که تا آخر امسال هم این مبلغ نیز اختصاص داده می شود.
جعفر همتی مشاور عالی استاندار کرمانشاه نیز تصریح کرد: بازسازی نفت شهر، شهری که 70 شهید و 200 جانباز را تقدیم انقلاب و نظام کرده است با جدیت از سوی متولیان و مدیران کل دستگاه های اجرایی مرتبط دنبال و در حال اجرایی شدن است.
پروژه های در حال بازسازی در نفت شهر هر چند وقت یکبار از مدیریت ارشد استان مورد بازدید قرار می گیرد.
ارسال نظر