افزایش 6/19 درصدی تجارت خارجی در استان اردبیل
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل از افزایش 6/19 درصدی ارزش کالاهای صادراتی این استان در سال گذشته نسبت به سال 92 خبر داد.
نایب رییس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان اردبیل ارزش کالاهای وارداتی به استان در سال 1393 را با رشد 2/9 درصدی نسبت به سال 1392 ذکر کرد و گفت: ارزش ریالی کالاهای وارداتی از گمرکات استان در سال 1392 برابر 65 میلیون دلار بوده که این میزان در در سال گذشته به 71 میلیون دلار رسید.
او اظهار کرد: بر اساس این گزارش میزان صادرات استان در سال گذشته با رشد 5/29 درصدی از نظر وزنی نسبت به سال ماقبل آن بیش از 101 تن کالا بوده است.
استان اردبیل دارای دو گمرک در شهرستان های اردبیل و بیله سوار است که گمرک بیله سوار با قرار گرفتن در نقطه صفر مرزی و همسایگی با جمهوری آذربایجان علاوه بر داشتن
ظرفیت های تجاری سالانه پذیرای صدها هزار مسافر از این کشور به ایران و بالعکس است.
ارسال نظر