پیکر "حجت الله خطیب" تشییع شد
مراسم تشییع پیکر حجت الله خطیب از مدیران باسابقه ورزشی ایران با حضور شمار زیادی از اهالی ورزش و همچنین مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برگزار شد.
مراسم تشییع پیکر حجت الله خطیب از مدیران باسابقه ورزشی ایران با حضور شمار زیادی از اهالی ورزش و همچنین مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برگزار شد.
در این مراسم که مقابل ورزشگاه شیرودی برگزار شد چهرههایی همچون محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان به همراه معاونان، کیومرث هاشمی رییس کمیته ملی المپیک، علی پروین، محمد مایلی کهن، علی کفاشیان، حمید استیلی بهرام افشارزاده، محمد حسین نژاد فلاح، حبیب کاشانی، علی فتح الله زاده، حسن غفوری فرد، جعفر کاشانی، مصطفی هاشمی طبا و بیشتر روسای فدراسیونهای ورزشی ایران حضور داشتند.
وزیر ورزش و جوانان در حاشیه این مراسم، زنده یاد حجت الله خطیب را یکی از مدیران پر تلاش ورزش ایران نامید و از تلاشهای او در طول سالها تصدی پستهای مدیریتی ورزشی تقدیر کرد.
همچنین عبدالحمید احمدی در بخش دیگری از این مراسم حجت الله خطیب را یکی از مدیران مدبر عرصه ورزش و از پیشکسوتان پر تلاش این عرصه نامید که همواره تلاش کرده تا به پیشکسوتان توجه کند.
معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان با بیان این که خطیب مدیری صادق بوده بر ادامه راه این مدیر فقید ورزشی تاکید کرد و او را فردی خواند که تمام سرمایه زندگی و عمر خود را در راه ورزش سپری کرده است.
حجت الاسلام والمسملین ناطق نوری نیز نماز میت را بر پیکر زنده یاد حجت الله خطیب اقامه کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر