100 هزار تعاون در کشور فعال است
سیدحمید کلانتری چهارشنبه شب در نشست با مدیران شرکتها، اتحادیه ها و اتاقهای تعاون استان سمنان گفت: تعاونی های کشور امکان فعالیت در 110 گرایش اقتصادی و خدماتی را دارند.
سیدحمید کلانتری چهارشنبه شب در نشست با مدیران شرکتها، اتحادیه ها و اتاقهای تعاون استان سمنان گفت: تعاونی های کشور امکان فعالیت در 110 گرایش اقتصادی و خدماتی را دارند.
وی با بیان اینکه بخش تعاون قادر است در 93 درصد از بخشهای حوزه اقتصاد کشور فعالیت داشته باشد، اظهار کرد: 17 هزار تعاونی صنعتی و دو هزار تعاونی معدن در کشور فعالیت دارد.
وی تکمیل چرخه و هرم تعاونی ها را باعث تحول در اقصاد کشور دانست و خاطرنشان کرد: کارکرد تعاون هنوز در کشور شناخته شده نیست وهنوز عده ای آن را همان تعاونی های پخش کننده تخم مرغ در محله ها در زمان جنگ تحمیلی می شناسند.
کلانتری فعالیت تعاونی ها را بهترین راه جلوگیری از ایجاد فساد اقتصادی و رانت خواری عنوان و اضافه کرد: تعاونی ها به دلیل ساختار نظارتی از سوی بازرسان، اتاقهای تعاون، اتحادیه ها و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمتر دچار فساد و رانت خواری می شوند.
وی با اشاره به وجود نیم میلیون نفر عضو هیات مدیره و مدیرعامل تعاونی های کشور، افزود: پنج میلیون نفر در کشور عضو تعاونی های مصرف هستند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ایجاد ستاد توسعه تعاون به منظور پیشبرد اهداف تعاونی های کشور در استانهای مختلف خبر داد و گفت: تاکنون در تفاهم نامه این وزارتخانه با استانداران 17 استان، این ستاد به ریاست استانداران تشکیل شده است.
وی با اشاره به فعالیت بخش خصوصی در فضای مجازی، خاطرنشان کرد: به دنبال فعالیت تعاونی ها در این فضا، ایجاد پرتال و بازارهای مجازی برای بخش تعاون هستیم.
وی توسعه فرهنگ تعاون، توانمند کردن مدیریت تعاونی ها، تحکیم شبکه تعاون، توسعه همکاری بین بخشی تعاونی ها، تامین مشوق و منابع مالی برای بخش تعاون، توسعه بازار و برندسازی تعاونی های تولیدی و تعمیم نظارت بر تعاونی ها را راهبردهای هفتگانه برای بهبود فعالیت بخش تعاون در اقتصاد کشور برشمرد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فعالیت صندوق ضمانت تعاون، گفت: ضمانت معامله بین تعاونی ها خدمت جدید این صندوق است که خرید و فروش بین تعاونی ها را ضمانت می کند.
سیدحمید کلانتری روز پنجشنبه ضمن دیدار با استاندار سمنان و انعقاد تفاهم نامه ایجاد ستاد توسعه تعاون، از چند تعاونی فعال بخشهای مختلف در این استان بازدید می کند.
هزار و 200 تعاونی در استان سمنان با بیش از 23 هزار فعالیت دارد.
منبع: ایرنا
ارسال نظر