درخشش دروازهبان فولاد در برابر الهلال
مهاجمان الهلال عربستان چندین موقعیت خطرناک بر روی دروازه فولاد ایجاد کردند که دروازهبان فولاد به خوبی توپها را یکی پس از دیگری دریافت کرد.
فولادیها از ابتدا نبض بازی را در اختیار گرفتند و توسط شریفات و انصاری موقعیتهای خطرناکی بر روی دروازه الهلالیها ایجاد کردند.
البته الهلال هم در برابر فولادیها دست و پا بسته ظاهر نشدند و در ضد حمله خطراتی را بر روی دروازه علیرضا سلیمی ایجاد کردند.
یکی از مشکلات ورزشگاه غدیر اهواز وضعیت اینترنت است. در این بازی هم وضعیت اینترنت خوشایند نیست و حتی انتن دهی تلفنهای همراه هم جوابگو نیست.
الهلال در دقیقه 24 در محوطه جریمه فولاد خوزستان توسط خالد الکعبی موقعیت خطرناکی بر روی دروازه فولاد ایجاد کردند که سلیمی به خوبی توپ را دفع کرد.
2 دقیقه پس از این حرکت الهلال صاحب یک موقعیت کرنر شد که ضربه سر دفاع الهلال را سلیمی از روی خط دروازه راهی کرنر کرد.
ارسال نظر