جای نگرانی برای آلودگی آب تهران وجود ندارد
رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به راه اندازی نیروگاه زباله سوز تهران اشاره و خاطر نشان کرد: روزانه 200 تن زباله در این نیروگاه سوزانده می شود.
علی محمد شاعری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: به طور طبیعی هر چقدر سهم منابع زیر زمینی در تامین آب شرب و مصرفی شهر افزایش پیدا کند، احتمال آلودگی آب مصرفی نیز بیشتر می شود.
به گفته وی سهم منابع زیرزمینی برای تامین آب مصرفی شهر تهران در سال های گذشته حدود 30 درصد بود که این میزان درحال حاضر 50 درصد رسیده است.
شاعری همچنین به موضوع کاهش آلاینده ها و پسماندهای بیمارستانی در سطح شهر تهران اشاره کرد و افزود: اقدامات موثری با هماهنگی بیمارستان و مراکز درمانی شهر تهران به منظور کاهش میزان آلاینده های بیمارستانی از جمله پسماند و فاضلاب انجام شده است.
رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به راه اندازی نیروگاه زباله سوز تهران اشاره و خاطر نشان کرد: روزانه 200 تن زباله در این نیروگاه سوزانده می شود.
شاعری همچنین به نوسازی 400 دستگاه اتوبوس و سه هزار دستگاه تاکسی ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران اشاره کرد و گفت: نوسازی این تعداد خودرو از ناوگان حمل و نقل درون شهری نقش مهمی در کاهش میزان آلودگی هوای شهر تهران داشته است.
رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران همچنین از تهیه و تدوین نقشه محیط زیست مناطق مختلف شهر تهران خبر داد و گفت: این نقشه به زودی منتشر خواهد شد.
منبع: ایرنا
ارسال نظر