حدود 2500 نظامی اوکراین آزاد شدند
رئیس سرویس امنیتی اوکراین روز شنبه اعلام کرد، حدود 2500 نظامی اوکراینی توسط جدایی طلبان آزاد شدند.
در تاریخ 10 مارس جمهوری مردمی دونتسک سه لیست زندانیان را برای آزادی ارائه کرد.
یکی از مقامالت دونتسک اعلام کرد: آمادگی های فعالانه برای تبادل زندانیان در جریان بوده است. ما سه هفته پیش سه لیست زندانیان را به دولت اوکراین ارائه کردیم. در اولین لیست شماری از نیروهای دولتی حضور دارند. در لیست دوم نیز زندانیان سیاسی و در لیست سوم نیز شماری از غیرنظامیان این منطقه حضور دارند.
از زمان امضای توافقنامه مینسک برای توقف درگیری ها در شرق اوکراین، دو طرف درگیر با تبادل زندانیان نیز موافقت کرده اند. در این راستا شماری از زندانیان دو طرف مبادله شده اند و گزارش شده است که این تبادل زندانیان ادامه دارد.
درگیری ها در شرق اوکراین بطور چشمگیری از زمان حصول توافق نامه آتش بس مینسک کاهش یافته است.این در حالی است که مقامات ارشد اروپا از جمله وزیر خارجه آلمان نیز کاهش چشمگیر درگیری ها در شرق اوکراین را تایید کرده اند.
ارسال نظر