اسرائیل پشت تمام حملات وحشیانه
معاون وزیر امور خارجه سوریه گفت که رژیم صهیونیستی پشت تمامی حملات وحشیانهای قرار دارد که سوریه و منطقه با آن مواجه هستند.
وی همچنین گفت که اسرائیل پشت تمامی حملات وحشیانهای که سوریه و منطقه با آن مواجه است، قرار دارد.
از سوی دیگر فیصل المقداد معاون وزیر خارجه سوریه چند روز پیش در مصاحبه با رسانه های خبری ژاپن تصریح کرد که حملات هوایی که توسط آمریکا علیه گروه داعش در عراق و سوریه انجام می شود، ظاهرا سطحی بوده و در مقیاس کوچکی انجام می شود.
فیصل المقداد در ادامه افزود: موثرترین راه برای مقابله با داعش، عملیات های زمینی است، شبیه آنچه که عراق و سوریه، خودشان برای مقابله با شبه نظامیان داعش در حال اجرای آن هستند.
وی اظهار داشت: آموزش نیروهای مخالف دولت سوریه که توسط آمریکا انجام می شود، موجب طولانی شدن درگیریها و گسترش آن به سایر کشورها خواهد شد.
معاون وزیر خارجه سوریه از ژاپن خواست تا همکاری بیشتر در زمینه مقابله با تروریسم داشته باشد. افتتاح سفارتخانه ژاپن در سوریه، که 3 سال پیش بسته شده است، اجازه یک همکاری مشترک را برای احیای نظم اجتماعی در منطقه که مستقیما با تروریسم مرتبط است، خواهد داد.
فیصل المقداد افزود: سوریه اطلاعات زیادی در خصوص سازمان های تروریستی دارد و آماده است تا این اطلاعات را در اختیار کشورهایی قرار دهد که مایل به همکاری با سوریه هستند.
ارسال نظر