|
امروز: پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۲

فدراسیون فوتبال عربستان شایعه اخراج دونیس را رد کرد

کد خبر: ۴۰۲۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۰
الصقری در برنامه تلویزیونی «نادینا» اظهار کرد: «درباره آینده دونیس با مسئولان فدراسیون فوتبال عربستان تماس گرفتم و پاسخ آنها کاملاً صریح بود؛ به‌هیچ‌وجه قصد برکناری او را ندارند. فدراسیون نیز برنامه‌ای برای به‌کارگیری کادر فنی جدید ندارد و اتخاذ چنین تصمیمی کاملاً غیرمنطقی و دیوانه‌وار خواهد بود.»

فدراسیون فوتبال عربستان شایعه اخراج دونیس را رد کرد

یکی از خبرنگاران نزدیک به فدراسیون فوتبال عربستان در واکنش به شایعات مطرح‌شده درباره برکناری سرمربی تیم ملی این کشور، تأکید کرد که چنین تصمیمی در دستور کار مسئولان قرار ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، گزارش‌های منتشرشده از تعیین تکلیف وضعیت جورجیوس دونیس، سرمربی یونانی تیم ملی فوتبال عربستان سعودی، حکایت دارند. پس از آنکه کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) برگزاری جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ را به تعویق انداخت، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال پایان همکاری این مربی با تیم ملی عربستان افزایش یافت.

تعویق این رقابت‌ها، پرسش‌هایی را درباره آینده دونیس ایجاد کرد؛ به‌خصوص اینکه قرارداد کنونی او در ژوئیه ۲۰۲۷ به پایان می‌رسد و زمان برگزاری جام ملت‌های آسیا نیز تغییر کرده است.

این مسابقات قرار بود از ۷ ژانویه تا ۵ فوریه ۲۰۲۷ برگزار شود، اما AFC تاریخ جدیدی را برای برگزاری آن در نظر گرفت. همین موضوع بار دیگر بحث درباره ادامه همکاری فدراسیون فوتبال عربستان با سرمربی یونانی را به جریان انداخت.

با این حال، بدر الصقری، خبرنگار سعودی، این گمانه‌زنی‌ها را رد کرد. او گفت برای پیگیری وضعیت دونیس با مسئولان فدراسیون فوتبال عربستان تماس گرفته و پاسخ روشنی درباره آینده این مربی دریافت کرده است.

الصقری در برنامه تلویزیونی «نادینا» اظهار کرد: «درباره آینده دونیس با مسئولان فدراسیون فوتبال عربستان تماس گرفتم و پاسخ آنها کاملاً صریح بود؛ به‌هیچ‌وجه قصد برکناری او را ندارند. فدراسیون نیز برنامه‌ای برای به‌کارگیری کادر فنی جدید ندارد و اتخاذ چنین تصمیمی کاملاً غیرمنطقی و دیوانه‌وار خواهد بود.»

این خبرنگار همچنین اعلام کرد که طبق اطمینان مسئولان فدراسیون، دونیس در جام ملت‌های آسیا نیز هدایت تیم ملی عربستان را بر عهده خواهد داشت. به گفته او، برای تمدید قرارداد این مربی که پیش از آغاز رقابت‌ها به پایان می‌رسد، مانعی وجود ندارد و پیش‌بینی می‌شود قرارداد او به مدت یک سال دیگر تمدید شود.

تأکید دوباره فدراسیون عربستان بر ادامه همکاری با دونیس

اظهارات اخیر در شرایطی مطرح شده که فدراسیون فوتبال عربستان پیش‌تر و در ماه اکتبر نیز بر ادامه فعالیت دونیس تأکید کرده بود. این نهاد در آن مقطع، گزارش‌ها درباره احتمال تغییر کادر فنی تیم ملی را تکذیب کرد.

در ادامه نشانه‌های حمایت از سرمربی یونانی، فدراسیون فوتبال عربستان روز چهارشنبه فهرست ۳۰ نفره بازیکنان دعوت‌شده به اردوی ماه نوامبر را منتشر کرد. این اردو از ۸ تا ۱۷ نوامبر در دوحه قطر برگزار می‌شود و در چارچوب برنامه آماده‌سازی تیم ملی در وقفه مسابقات ملی قرار دارد.

تیم ملی عربستان در جریان این اردو دو مسابقه دوستانه انجام خواهد داد. شاگردان دونیس ابتدا روز جمعه ۱۳ نوامبر برابر کره جنوبی قرار می‌گیرند و سپس روز سه‌شنبه ۱۷ نوامبر، در آخرین دیدار تدارکاتی خود به مصاف ازبکستان خواهند رفت.

 
 
ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین