|
امروز: چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۱

تکذیب برداشت از حساب مردم به دستور اژه‌ای

کد خبر: ۴۰۲۷۶۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۴
در روزهای گذشته، محتوای جعلی و روایت‌های خلاف واقع در بستر شبکه‌های اجتماعی انتشار یافته که مبنای طرح آنها، ویدیوهایی تولیدشده با ابزارهای هوش مصنوعی است. ساختگی بودن این کلیپ‌ها به‌وضوح قابل تشخیص است. در این ویدیوها، با استفاده از تصویرسازی جعلی، مطالبی غیرواقعی و پرسش‌برانگیز از زبان حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، مطرح شده است.

تکذیب برداشت از حساب مردم به دستور اژه‌ای

مرکز رسانه قوه قضاییه در واکنش به انتشار ویدیوهایی جعلی که با استفاده از هوش مصنوعی و تصویرسازی منتسب به رئیس دستگاه قضا منتشر شده‌اند، ادعای برداشت از حساب‌های بانکی مردم برای تأمین هزینه‌های عمومی به دستور محسنی‌اژه‌ای را بی‌اساس دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، مرکز رسانه قوه قضاییه در پی انتشار کلیپ‌هایی ساختگی در شبکه‌های اجتماعی که در آنها اظهاراتی خلاف واقع به حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، نسبت داده شده است، با صدور اطلاعیه‌ای به این موضوع واکنش نشان داد.

متن اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضاییه به شرح زیر است:

جعل صدا و تصویر؛ ابزار تازه عملیات روانی

این روزها سه محور جعل صدا، دستکاری تصویر و سوءاستفاده از اعتماد عمومی، اضلاع جنگ ترکیبی دشمن را تشکیل می‌دهند.

در روزهای گذشته، محتوای جعلی و روایت‌های خلاف واقع در بستر شبکه‌های اجتماعی انتشار یافته که مبنای طرح آنها، ویدیوهایی تولیدشده با ابزارهای هوش مصنوعی است. ساختگی بودن این کلیپ‌ها به‌وضوح قابل تشخیص است. در این ویدیوها، با استفاده از تصویرسازی جعلی، مطالبی غیرواقعی و پرسش‌برانگیز از زبان حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، مطرح شده است.

یکی از نمونه‌های این محتوای جعلی، به موضوع برداشت از حساب‌های بانکی شهروندان برای تأمین هزینه‌های عمومی مربوط می‌شود؛ ادعایی که به‌کلی بی‌اساس است و هیچ‌گونه صحتی ندارد.

تکذیب هرگونه تصمیم برای برداشت از حساب مردم

مرکز رسانه قوه قضاییه در ادامه اطلاعیه خود تصریح کرده است که در ارتباط با موضوع مطرح‌شده، نه چنین اظهاراتی از سوی رئیس قوه قضاییه بیان شده، نه تصمیمی در این زمینه اتخاذ شده و نه هیچ طرحی با این مضمون در نهادهای قانونی کشور در حال بررسی است.

در این اطلاعیه همچنین تأکید شده است که دیدگاه‌ها و مواضع محسنی‌اژه‌ای برای عموم مردم ایران شناخته‌شده است و محتوای منتشرشده در ویدیوی جعلی، هیچ سنخیتی با رویکردها و مواضع رئیس دستگاه قضا ندارد.

تأکید قوه قضاییه بر ساختگی بودن کلیپ منتشرشده

بر اساس اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، تصاویر به‌کاررفته در ویدیوی مورد اشاره با استفاده از ابزارهای تولید محتوای مصنوعی ساخته شده‌اند و جعلی بودن آن به‌گونه‌ای است که حتی مخاطبان عادی نیز با یک بار مشاهده کلیپ می‌توانند به ساختگی بودن و استفاده از هوش مصنوعی در تولید آن پی ببرند.

این مرکز در بخش دیگری از اطلاعیه خود خاطرنشان کرده است که دشمن در چارچوب جنگ ترکیبی و اجرای عملیات روانی و ادراکی، حساب ویژه‌ای روی تولید و انتشار ویدیوهای جعلی مبتنی بر هوش مصنوعی باز کرده است.

در پایان این اطلاعیه نیز با تأکید بر حمایت قانونی از حقوق شهروندان اعلام شده است که اموال و دارایی‌های مردم تحت حمایت قانون قرار دارد و قوه قضاییه با جدیت از حقوق تمامی افراد جامعه صیانت خواهد کرد.

 
 
ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین