|
امروز: جمعه ۰۱ آبان ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۵

تیراندازی در محوطه کلیسایی در اردن؛ ۶ کشته و ۲۸ زخمی

کد خبر: ۴۰۲۱۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۸
رسانه‌های رسمی اردن گزارش دادند که مهاجمان حدود پنج دقیقه به‌طور مداوم در محوطه کلیسای الکرک تیراندازی کردند و پس از آن از محل حادثه گریختند.

تیراندازی در محوطه کلیسایی در اردن؛ ۶ کشته و ۲۸ زخمی

سخنگوی دولت اردن از کشته شدن ۶ نفر و مجروح شدن دست‌کم ۲۸ تن در پی تیراندازی در محوطه یک کلیسا در استان الکرک در جنوب این کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از الجزیره، مقام‌های اردنی شمار قربانیان این حادثه را در مجموع ۳۴ نفر اعلام کرده‌اند که ۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند و ۲۸ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

جزئیات تیراندازی و فرار مهاجمان

رسانه‌های رسمی اردن گزارش دادند که مهاجمان حدود پنج دقیقه به‌طور مداوم در محوطه کلیسای الکرک تیراندازی کردند و پس از آن از محل حادثه گریختند.

در همین حال، یک منبع رسمی در اردن اعلام کرد که عاملان این حمله در شهر الکرک دارای گرایش‌های تکفیری بوده‌اند.

انتشار تصاویر حمله در کانال‌های نزدیک به داعش

بر اساس گزارش رسانه‌ها، کانال‌های نزدیک به گروه تروریستی داعش تصاویری از حمله به کلیسای الکرک منتشر کرده‌اند.

درخواست بیمارستان الکرک برای اهدای خون

در پی این حادثه و افزایش شمار مجروحان، بیمارستان الکرک از شهروندان خواسته است برای کمک به مصدومان، در اهدای خون مشارکت کنند.

ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین