رسانه‌های عبری از حضور نمایندگان امارات و کشورهای منطقه در نشست نتانیاهو و هگست خبر دادند

کد خبر: ۴۰۱۹۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۷
شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد، هگست در جریان سفر خود به سرزمین‌های اشغالی، حدود دو ساعت با نتانیاهو دیدار و گفت‌وگو کرده است. به گفته این شبکه، شماری از مقام‌های دیگر نیز در این نشست شرکت داشتند.

رسانه‌های عبری از حضور نمایندگان امارات و کشورهای منطقه در نشست نتانیاهو و هگست خبر دادند

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که دیدار روز دوشنبه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، با پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، در پایگاه هوایی عوفدا در جنوب سرزمین‌های اشغالی، با حضور مقام‌هایی از امارات و چند کشور منطقه برگزار شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، شبکه‌های تلویزیونی رژیم صهیونیستی با انتشار جزئیاتی از این نشست اعلام کردند که علاوه بر مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی، نمایندگانی از برخی کشورهای منطقه نیز در این دیدار حضور داشته‌اند.

جزئیات نشست در پایگاه هوایی عوفدا

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد، هگست در جریان سفر خود به سرزمین‌های اشغالی، حدود دو ساعت با نتانیاهو دیدار و گفت‌وگو کرده است. به گفته این شبکه، شماری از مقام‌های دیگر نیز در این نشست شرکت داشتند.

بر اساس گزارش رسانه‌های عبری، نمایندگانی از امارات و چند کشور منطقه، از جمله مقام‌های ارشد اماراتی، در این دیدار حضور یافتند. همچنین مسئولانی از نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی در جلسه شرکت کردند.

پرواز غیرمعمول نتانیاهو به محل برگزاری نشست

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نحوه سفر نتانیاهو به محل برگزاری این دیدار اشاره کرد و نوشت که وی برخلاف رویه معمول، به‌جای استفاده از مسیر زمینی، با پروازی مستقیم و غیرمعمول از فرودگاه بن‌گوریون به پایگاه هوایی واقع در جنوب سرزمین‌های اشغالی رفت.

این شبکه نشست مذکور را دیداری «محرمانه و حساس» توصیف کرد.

گزارش آکسیوس درباره دیدار نتانیاهو و وزیر جنگ آمریکا

پیش از انتشار این جزئیات، پایگاه خبری آکسیوس به نقل از دو منبع مطلع گزارش داده بود که پیت هگست روز دوشنبه در جریان سفر اعلام‌نشده خود به سرزمین‌های اشغالی با بنیامین نتانیاهو دیدار کرده است.

ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین