سانچز: اروپا هزینه جنگ علیه ایران را می‌پردازد؛ اشتباه آمریکا در عراق تکرار شده

کد خبر: ۴۰۱۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۳
سانچز با اشاره به اقدامات نظامی آمریکا علیه ایران اظهار کرد که واشنگتن بار دیگر قوانین بین‌المللی را نقض کرده است؛ با این تفاوت که این بار، به‌جای عراق، ایران هدف مداخله نظامی قرار گرفته است.

سانچز: اروپا هزینه جنگ علیه ایران را می‌پردازد؛ اشتباه آمریکا در عراق تکرار شده

پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، با انتقاد از رویکرد ایالات متحده در قبال ایران گفت اروپا به‌اشتباه تصور می‌کرد آمریکا به‌عنوان یک دموکراسی بزرگ و متحد این قاره، تجربه مداخله نظامی در عراق را تکرار نخواهد کرد. او همچنین مدعی شد جنگ علیه ایران در کمتر از یک سال، ۱۰۰ میلیارد یورو هزینه اضافی به اروپا تحمیل کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، به نقل از پایگاه خبری «کلش ریپورت»، سانچز با اشاره به اقدامات نظامی آمریکا علیه ایران اظهار کرد که واشنگتن بار دیگر قوانین بین‌المللی را نقض کرده است؛ با این تفاوت که این بار، به‌جای عراق، ایران هدف مداخله نظامی قرار گرفته است.

سانچز: اروپا هزینه‌های جنگ علیه ایران را متحمل می‌شود

نخست وزیر اسپانیا با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ گفت: «دقیقا همین اتفاق در حال رخ دادن است و ما داریم هزینه آن را از جیب خودمان می‌پردازیم.»

سانچز با بیان اینکه جنگ علیه ایران در کمتر از یک سال، هزینه‌های اضافی قابل‌توجهی به اروپا تحمیل کرده است، میزان این هزینه‌ها را حدود ۱۰۰ میلیارد یورو اعلام کرد.

هزینه جنگ بیش از دو برابر بودجه سیاست مشترک کشاورزی اروپا

نخست‌وزیر اسپانیا برای تشریح ابعاد این رقم، در جمع هواداران خود به بودجه سیاست مشترک کشاورزی اتحادیه اروپا اشاره کرد؛ برنامه‌ای که با هدف حمایت از کشاورزان، دامداران و فعالان صنعت شیلات اجرا می‌شود.

او گفت هزینه اضافی تحمیل‌شده به اروپا در پی جنگ، بیش از دو برابر بودجه اختصاص‌یافته به این سیاست مشترک است.

ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین