انفجار مهیب در یک ابر نفتکش در تنگه هرمز | سپاه: عاقبت سرپیچی کشتیهای متخلف از مقررات ایرانی تنگه هرمز، سوختن در آتش اعتماد آمریکاست
کد خبر: ۴۰۱۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۴
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: این نفتکش با خاموش نمودن تمامی سامانه های موقعیت یاب و راداری، تلاش نمود با فریب و حمایت ارتش قاچاقچی و تروریست امریکا از تنگه هرمز عبور کند.

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: یک فروند سوپر نفتکش متخلف با بیش از ۲ میلیون بشکه نفت خام که قصد عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز را داشت با برخورد مین، دچار حادثه منجر به انفجار و آتش سوزی شدید شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از سپاهنیوز، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: این نفتکش با خاموش نمودن تمامی سامانه های موقعیت یاب و راداری، تلاش نمود با فریب و حمایت ارتش قاچاقچی و تروریست امریکا از تنگه هرمز عبور کند.
نیروی دریایی سپاه همچنین اعلام کرد: تنگه هرمز بسته است و عاقبت سرپیچی کشتی های متخلف از مقررات ایرانی تنگه هرمز، سوختن در آتش اعتماد ارتش تروریست آمریکاست.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین