مرگ نظامیان در جریان رزمایش به برکناری وزیر دفاع قزاقستان منجر شد

کد خبر: ۴۰۰۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۵
بر اساس دو فرمان از سوی قاسم‌جومارت توکایف رئیس ‌جمهور قزاقستان، «دائورن کوسانوف» از سمت خود به عنوان وزیر دفاع این کشور برکنار و «آیدوس میرزاخمتوف» به عنوان جانشین او منصوب شد.

مرگ نظامیان در جریان رزمایش به برکناری وزیر دفاع قزاقستان منجر شد

رئیس‌جمهور قزاقستان، وزیر دفاع این کشور را پس از مرگ ۱۴ نظامی در جریان رزمایشی در دریای خزر برکنار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، بر اساس دو فرمان از سوی قاسم‌جومارت توکایف رئیس ‌جمهور قزاقستان، «دائورن کوسانوف» از سمت خود به عنوان وزیر دفاع این کشور برکنار و «آیدوس میرزاخمتوف» به عنوان جانشین او منصوب شد.

به نقل از پایگاه خبری بلومبرگ، میرزاخمتوف پیش از این سمت، فرماندهی نیروهای عملیات ویژه را بر عهده داشت.

این تغییرات در پی مرگ تعدادی از نظامیان صورت گرفت. در جریان رزمایشی که روز ۲۴ سپتامبر برگزار شد، ۱۷ نفر به دلیل وخامت ناگهانی و شدید شرایط جوی به داخل دریا کشیده شدند.

وزارت دفاع قزاقستان روز بعد، هم‌زمان با پایان عملیات جست‌وجو، اعلام کرد که سه نفر از این سربازان نجات یافتند اما ۱۴ نفر جان خود را از دست دادند. روز جمعه در قزاقستان عزای عمومی اعلام شد.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین