|
امروز: دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۳

شهادت ۱۲ صیاد در حملات آمریکا به هرمزگان

کد خبر: ۴۰۰۶۳۶
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۰
مدیرکل شیلات استان هرمزگان تصریح کرد: با توجه به اینکه حداقل قیمت یک لنج صیادی ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان است، هزینه ساخت هر لنج آب‌های دور نیز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

شهادت ۱۲ صیاد در حملات آمریکا به هرمزگان

 مدیرکل شیلات استان هرمزگان از خسارت ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی جنگ به حوزه شیلات و آسیب به ۴۲۰ شناور صیادی خبر داد و شهادت ۱۲ صیاد خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ مسعود بارانی مدیرکل شیلات در جریان هجدهمین تور نظارتی قوه قضاییه و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی، حوزه شیلات استان با خسارت‌های قابل توجهی مواجه شد که بر اساس برآوردهای انجام‌شده، در مجموع ۴۲۰ فروند شناور صیادی آسیب دید و حدود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت به صیادان وارد شد.

به روایت مهر، وی افزود: همچنین در بخش زیرساخت‌های شیلاتی نیز نزدیک به هزار میلیارد تومان خسارت وارد شد و اسکله‌های برخی مناطق به‌طور کامل از بین رفتند. در این میان، ۷۰ فروند لنج صیادی نیز منهدم شد که ۲۰ فروند از آنها مربوط به شناورهای آب‌های دور و ۵۰ فروند مربوط به آب‌های داخلی بود.

مدیرکل شیلات استان هرمزگان تصریح کرد: با توجه به اینکه حداقل قیمت یک لنج صیادی ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان است، هزینه ساخت هر لنج آب‌های دور نیز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

وی گفت: در جریان این جنگ، ۱۲ صیاد به شهادت رسیدند و هفت صیاد نیز جانباز شدند. صیادان همچنین در طول جنگ همکاری و همراهی قابل توجهی در پشتیبانی از نیروهای نظامی داشتند.

بارانی بیان کرد: در جزیره ابوموسی نیز ۶ فروند قایق صیادی به‌طور کامل از بین رفت و صیادان در جابه‌جایی افراد، انتقال آذوقه و سایر امور پشتیبانی همکاری کردند.

وی تاکید کرد: در مجموع، ۴۲۰ فروند شناور صیادی آسیب دیده و حدود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت به صیادان و یک هزار میلیارد تومان نیز خسارت به زیرساخت‌های شیلاتی وارد شده است.

بارانی یادآور شد: همچنین روند طرح دعوا برای پیگیری خسارت‌ها آغاز شده و پرونده‌ها در شهرستان‌ها در حال تشکیل است. کارشناسان رسمی دادگستری نیز در کنار ما حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین