ایده حمله اسرائیل به دمشق چگونه مطرح شد؟

کد خبر: ۴۰۰۳۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰
روزنامه «واللا» به نقل از منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی فاش کرد که ایده حمله به دمشق در میان نظامیان این رژیم مطرح شده است؛ موضوعی که در بحبوحه انتشار گزارش‌هایی درباره احتمال گسترش تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی در سوریه مطرح می‌شود.

ایده حمله اسرائیل به دمشق چگونه مطرح شد؟

 یک روزنامه صهیونیستی از طرح ایده حمله به دمشق در میان نظامیان رژیم صهیونیستی خبر داد و اعلام کرد که این پیشنهاد در جریان دیدار اخیر رئیس ستاد ارتش این رژیم مطرح شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، روزنامه «واللا» به نقل از منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی فاش کرد که ایده حمله به دمشق در میان نظامیان این رژیم مطرح شده است؛ موضوعی که در بحبوحه انتشار گزارش‌هایی درباره احتمال گسترش تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی در سوریه مطرح می‌شود.

به روایت ایرنا، یکی از منابع نظامی رژیم صهیونیستی گفت که نهاد نظامی این رژیم گسترش دامنه عملیات در داخل خاک سوریه و ورود به روستاها و مناطق واقع میان آنها را برای جلوگیری از آنچه «نیات خصمانه» علیه خود می‌خواند، ضروری می‌داند.

این منبع افزود که نفوذ به عمق خاک سوریه با هدف افزایش توانایی برای رصد تهدیدها و پیگیری آنها پیش از نزدیک شدن به مرزهای سرزمین‌های اشغالی انجام می‌شود.

یک افسر ارشد ارتش رژیم صهیونیستی نیز گفت که عملیات نفوذ و یورش‌های این رژیم در سوریه به‌طور مستمر و فشرده ادامه دارد و این رژیم به دنبال گسترش دامنه تحرکات خود در خاک سوریه است.

وی افزود: «گروه بزرگی از نظامیان تمایل خود را برای پیشروی به سمت دمشق ابراز کردند و ایده حمله به پایتخت سوریه در جریان دیدار اخیر ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش حدود دو هفته پیش، مطرح شد.»

این درحالی است که «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه سوریه پیشتر نقض مکرر حاکمیت این کشور از سوی رژیم صهیونیستی را محکوم کرده بود.

الشیبانی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد که سوریه با صدایی روشن و مسئولانه در برابر شورای امنیت، مخالفت خود را با نقض حاکمیت این کشور و ورود بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه اعلام کرده است؛ موضعی که به گفته وی بیش از ۴۰ کشور از نقاط مختلف جهان از آن حمایت کرده‌اند.

وزیر امور خارجه سوریه همچنین بر پایبندی کشورش به وحدت سوریه، استقلال تصمیم‌گیری و تمامیت ارضی این کشور و مخالفت با ورود دوباره نتانیاهو به خاک سوریه تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین