|
امروز: دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۰

آغاز رزمایش‌های ۵ روزه کره‌جنوبی، آمریکا و ژاپن

کد خبر: ۴۰۰۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۰
ستاد مشترک ارتش کره جنوبی همچنین با تاکید بر اینکه این رزمایش سالانه با ماهیت دفاعی است که مطابق با قوانین و هنجارهای بین‌المللی انجام می‌شود، افزود: «هدف از این رزمایش، افزایش قابلیت‌های بازدارندگی و واکنش در برابر تهدیدات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، ضمن حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای است.»

آغاز رزمایش‌های ۵ روزه کره‌جنوبی، آمریکا و ژاپن

کره جنوبی، ایالات متحده و ژاپن امروز (دوشنبه) در حالی یک رزمایش نظامی مشترک پنج روزه را آغاز کردند که پیش از این رزمایش‌های کلیدی سئول-واشنگتن به دستور ترامپ کاهش یافته بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رزمایش چند وجهی «لبه آزادی» در آب‌های بین‌المللی شرق و جنوب جزیره جنوبی ججو در کره جنوبی آغاز شد.

به نقل از خبرگزاری یونهاپ، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد: «این سه کشور از این رزمایش‌ها برای افزایش قابلیت‌های عملیاتی و قابلیت‌های واکنش مشترک در حوزه‌های مختلف، از جمله دریایی، هوایی و سایبری، ضمن حفظ یک رابطه همکاری قوی و پایدار، استفاده خواهند کرد.»

ارتش کره جنوبی اعلام کرد که این رزمایش‌ها شامل تجهیزات دریایی و هوایی اصلی نیروهای مسلح سه کشور خواهد بود و یک گروه کنترل رزمایش مشترک بر عملیات برای اجرای سیستماتیک و ایمن آنها نظارت خواهد داشت.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی همچنین با تاکید بر اینکه این رزمایش سالانه با ماهیت دفاعی است که مطابق با قوانین و هنجارهای بین‌المللی انجام می‌شود، افزود: «هدف از این رزمایش، افزایش قابلیت‌های بازدارندگی و واکنش در برابر تهدیدات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، ضمن حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای است.»

رزمایش امسال، چهارمین رزمایش از زمان آغاز اولین رزمایش در ژوئن ۲۰۲۴، با وجود کاهش ماه گذشته رزمایش دوجانبه سپر آزادی اولچی بین کره جنوبی و ایالات متحده، طبق برنامه برگزار می‌شود.

پس از دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای کاهش رزمایش‌ها که حرکتی آشتی‌جویانه نسبت به کره شمالی بود، ارتش ایالات متحده رزمایش مربوطه را به نصف کاهش داد. پیونگ‌یانگ مدت‌هاست که رزمایش‌های این متحدان را به عنوان تدارکات جنگی محکوم می‌کند.

در بیانیه امروز، ستاد کل نیروهای مسلح کره جنوبی توضیحی در مورد اینکه چه تجهیزات نظامی در رزمایش لبه آزادی شرکت خواهند کرد، ارائه نکرد، اگرچه یک مقام ستاد کل نیروهای مسلح کره جنوبی پیش از این گفته بود که این رزمایش از نظر وسعت و مقیاس با سال‌های گذشته برابری خواهد کرد.

رزمایش‌های سال گذشته بدون حضور ناو هواپیمابر آمریکایی برگزار شد که اولین غیبت آن از زمان رزمایش‌های اولیه بود، زیرا گروه‌های تهاجمی ناو هواپیمابر ایالات متحده به خاورمیانه اعزام شده بودند. فرماندهی اقیانوس آرام ایالات متحده با اعلام برنامه‌های رزمایش «لبه آزادی» ۲۰۲۶ در اواخر ماه اوت، گفت که این رزمایش شامل اشتراک‌گذاری داده‌های پیشرفته و هماهنگی بین سه کشور، به همراه سناریوهای دفاع هوایی پیشرفته و عملیات‌های ممانعت دریایی خواهد بود.

دومین و سومین رزمایش «لبه آزادی» در نوامبر ۲۰۲۴ و در سپتامبر سال گذشته برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین