آسیب دیدن ساختمان وابسته به وزارت دارایی لبنان بر اثر حملات اسرائیل
کد خبر: ۳۹۹۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۱
وزارت دارایی لبنان اعلام کرد که ساختمان وابسته به این وزارت خانه در النبطیه بر اثر حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیده و یاسین جابر وزیر دارایی این کشور دستورات لازم برای جمع آوری پرونده ها و محافظت از آنها را صادر کرده است.

بر اثر حملات وحشیانه صبح امروز رژیم صهیونیستی علیه لبنان علاوه بر یک بیمارستان، ساختمان وابسته به وزارت دارایی در النبطیه نیز آسیب دید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از المنار، وزارت دارایی لبنان اعلام کرد که ساختمان وابسته به این وزارت خانه در النبطیه بر اثر حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیده و یاسین جابر وزیر دارایی این کشور دستورات لازم برای جمع آوری پرونده ها و محافظت از آنها را صادر کرده است.
صبح امروز نیز منابع لبنانی اعلام کردند که دشمن صهیونیستی بیمارستان غندور در نبطیه الفوقا واقع در جنوب لبنان را هدف قرار داده است. المنار گزارش داد که این بیمارستان به صورت کامل تخریب شد.

X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین