|
امروز: سه‌شنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹

دوپینگ قهرمان پارادوومیدانی جهان مثبت شد | مدال طلای سیدعلی اصغر جوانمردی در سال ۲۰۲۵ پس گرفته می‌شود

کد خبر: ۳۹۹۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۵
این ورزشکار در دو نمونه خارج از مسابقات، با یافته‌های تحلیلی نامطلوب (Adverse Analytical Findings – AAF) برای ماده ممنوعه «اگزاندرولون» (Oxandrolone) مواجه شده بود. در پی این تخلف، مدال طلای او در ماده پرتاب وزنه مردان کلاس F۳۵ در مسابقات جهانی پارادوومیدانی ۲۰۲۵ در دهلی‌نو نیز پس گرفته شد.

دوپینگ قهرمان پارادوومیدانی جهان مثبت شد | مدال طلای سیدعلی اصغر جوانمردی در سال  ۲۰۲۵ پس گرفته می‌شود

 دوپینگ ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران مثبت و مدال طلای قهرمانی سال ۲۰۲۵ جهان از وی پس گرفته خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، کمیته بین المللی پارالمپیک در خبری اعلام کرد سیدعلی اصغر جوانمردی، ورزشکار ایرانی، به دلیل نقض قوانین ضد دوپینگ، سه سال محروم شد و مدال طلای وی در مسابقات جهانی پارادوومیدانی در سال ۲۰۲۵ پس گرفته می‌شود.

به روایت ایرنا؛ این ورزشکار در دو نمونه خارج از مسابقات، با یافته‌های تحلیلی نامطلوب (Adverse Analytical Findings – AAF) برای ماده ممنوعه «اگزاندرولون» (Oxandrolone) مواجه شده بود. در پی این تخلف، مدال طلای او در ماده پرتاب وزنه مردان کلاس F۳۵ در مسابقات جهانی پارادوومیدانی ۲۰۲۵ در دهلی‌نو نیز پس گرفته شد.

بر اساس اعلام کمیته بین‌المللی پارالمپیک، نخستین نمونه جوانمردی در تاریخ ۲۲ سپتامبر ۲۰۲۵ توسط آژانس ملی مبارزه با دوپینگ ایران (Iran NADO) و دومین نمونه نیز در تاریخ ۲۴ سپتامبر ۲۰۲۵ توسط IPC و در جریان مسابقات جهانی پارادوومیدانی در هند، جمع‌آوری شده است.

هر ۲ نمونه دارای یافته تحلیلی نامطلوب برای یک ماده ممنوعه بودند و مطابق مقررات، این دو یافته در مجموع به عنوان یک مورد نقض مقررات ضد دوپینگ در نظر گرفته شدند.

ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین