|
امروز: سه‌شنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰

پاسخ فدراسیون کشتی آمریکا به تهدید دبیر

کد خبر: ۳۹۹۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۶
علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی چندی پیش آمریکا را تهدید کرد که اگر به عنوان میزبان رقابت‌های کشتی زیر ۲۳ سال  قهرمانی جهان ۲۰۲۶، حتی به یک نفر از اعضای تیم ایران ویزا ندهد، تیم ایران در این مسابقات شرکت نمی‌کند.

پاسخ فدراسیون کشتی آمریکا به تهدید دبیر

مدیر اجرایی فدراسیون کشتی آمریکا اعلام کرد که سخت تلاش می‌کند تا برای همه اعضای تیم‌های ملی کشتی ایران روادید حضور در مسابقات جهانی صادر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی چندی پیش آمریکا را تهدید کرد که اگر به عنوان میزبان رقابت‌های کشتی زیر ۲۳ سال  قهرمانی جهان ۲۰۲۶، حتی به یک نفر از اعضای تیم ایران ویزا ندهد، تیم ایران در این مسابقات شرکت نمی‌کند.

به روایت ایسنا، او گفته بود: با ویزا ندادن سر تیم‌های ما را می‌برند. ما مهر ماه مسابقات قهرمانی امیدهای جهان در آمریکا را پیش رو داریم. من به رییس اتحادیه جهانی اعلام کردم اگر آمریکا حتی به یک نفر از اعضای تیم هم ویزا ندهد، قطعا تیم را نمی‌فرستیم. حتما باشیم مهم نیست، چطور باشیم مهم است.

در همین رابطه ریچ بندر، مدیر اجرایی فدراسیون کشتی آمریکا در پاسخ به سوال ایسنا، درباره این تهدید فدراسیون کشتی ایران  گفت: ما سخت در تلاش هستیم تا برای تمام اعضای تیم ایران ویزا حضور در مسابقات قهرمانی جهان صادر شود.

وی با اشاره به علاقمندی آمریکا برای حضور تیم ایران در این مسابقات، تاکید کرد: بسیار مایلیم که همه اعضای تیم ایران در این رویداد شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین