|
امروز: شنبه ۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۰

تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی | عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند

کد خبر: ۳۹۹۶۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۹
سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در ایکس نوشت: بر اساس اطلاعات و ارزیابی‌های اطلاعاتی ما، تلاش‌های گسترده‌ای برای دستکاری و جهت‌دهی به بازارهای انرژی در جریان است. برخی عناصر دولت آمریکا با استفاده از رسانه‌های ساده‌لوح و زودباور، درصدد تأثیرگذاری بر قیمت‌ها برای کسب منافع شخصی و در عین حال، گرفتار نگه داشتن رئیس‌جمهور آمریکا در جنگی هستند که در آن شکست خورده است.

تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی | عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند

وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی نوشت: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در ایکس نوشت: بر اساس اطلاعات و ارزیابی‌های اطلاعاتی ما، تلاش‌های گسترده‌ای برای دستکاری و جهت‌دهی به بازارهای انرژی در جریان است. برخی عناصر دولت آمریکا با استفاده از رسانه‌های ساده‌لوح و زودباور، درصدد تأثیرگذاری بر قیمت‌ها برای کسب منافع شخصی و در عین حال، گرفتار نگه داشتن رئیس‌جمهور آمریکا در جنگی هستند که در آن شکست خورده است.

وی تاکید کرده است: بازیگران همسو با اسرائیل نیز با ارائه ارزیابی‌های خوش‌بینانه و غیرواقع‌بینانه، به دنبال ترویج و تشویق ادامه جنگ هستند.

عراقچی گفته است: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند.

ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین