|
امروز: دوشنبه ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۵

اولین مقصد سفر اندی برنهام با دستور کار موشکی

کد خبر: ۳۹۹۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۱
طبق گزارش شبکه بی‌بی‌سی اندی برنهام اولین سفر خارجی خود در این سمت را با سفر به کی‌یف آغاز می‌کند و قرار است طرح‌هایی فنی را در اختیار اوکراین قرار دهد تا بتواند موشک‌های دوربرد ساخت داخل را تولید کند.

اولین مقصد سفر اندی برنهام با دستور کار موشکی

اندی برنهام، نخست‌وزیر جدید انگلیس در اولین سفر خارجی خود، با دستور کار تولید موشک‌های دوربرد برای کی‌یف به مناسبت روز استقلال اوکراین به کی‌یف سفر کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، آندری سیبیها، وزیر امور خارجه اوکراین امروز- دوشنبه- هم‌زمان با روز استقلال این کشور در صفحه کاربری خود در ایکس از استقبال از جمعی از متحدان اروپایی، از جمله اندی برنهام، نخست‌وزیر انگلیس؛ آنتونیو کاستا، رئیس کمیسیون اروپا؛ لوک فریدن، نخست‌وزیر لوکزامبورگ؛ مایا ساندو، رئیس‌جمهور مولداوی و آلار کاریس، رئیس‌جمهور استونی خبر داد و گفت که حمایت آن‌ها بخشی از قدرت اوکراین است.

طبق گزارش شبکه بی‌بی‌سی اندی برنهام اولین سفر خارجی خود در این سمت را با سفر به کی‌یف آغاز می‌کند و قرار است طرح‌هایی فنی را در اختیار اوکراین قرار دهد تا بتواند موشک‌های دوربرد ساخت داخل را تولید کند.

نخست‌وزیرانگلیس اولین نشست خود به عنوان یکی از رهبران ائتلاف داوطلبان را برگزار خواهد کرد که توسط بریتانیا و فرانسه و در دوران نخست‌وزیری کر استارمر، نخست‌وزیر پیشین انگلیس تشکیل شده بود. او همچنین قرار است در مراسم روز استقلال اوکراین به نمایندگی از مردم انگلیس جایزه‌ای را به‌خاطر حمایت این کشور از اوکراین دریافت کند.

برنهام در اقدامی کلیدی در اقدامات جنگی، اعلام خواهد کرد که دولت او موافقت کرده است تا به شرکت دفاعی ام‌بی‌دی‌اِی اجازه دهد اطلاعات مربوط به قطعات انگلیسی موشک دوربرد اسکالپ (نسخه فرانسوی موشک استورم شدوی بریتانیا) را از حالت طبقه‌بندی خارج کند. نخست‌وزیر انگلیس در پی تشدید حملات روسیه به اوکراین در هفته‌های اخیر، از جمله در روز جمعه به یک مرکز خرید که به کشته شدن حداقل ۱۶ نفر انجامید، بار دیگر بر حمایت بریتانیا از کی‌یف تاکید خواهد کرد.

برنهام پیش از سفر خود در روز دوشنبه گفت: «من به نقشی که کشورمان در حمایت از اوکراین ایفا کرده است، افتخار می‌کنم و می‌خواهم مردم اوکراین مستقیما از من بشنوند که حمایت ما هرگز متزلزل نخواهد شد. امنیت اوکراین، امنیت ماست.».

او تاکید کرد که دوستی اوکراین و بریتانیا «بسیار فراتر از جنگ غیرقانونی روسیه» ادامه خواهد یافت و افزود: «روسیه نیز نباید در عزم ما تردید داشته باشد. ما تا زمانی که صلحی عادلانه و پایدار برقرار نشود، عقب‌نشینی نخواهیم کرد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که مسکو پیشتر نسبت به استفاده اوکراین از پهپادهای انگللیسی در حملات اخیر خود به زیرساخت‌های روسیه، درباره پیامدهای آن هشدار داده بود. لندن نیز در پاسخ گفته بود روسیه نباید در عزم بریتانیا برای مقابله با آنچه «تجاوزگری» این کشور خواند، تردیدی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین