عابدینی: تمرکزمان را حفظ کردیم و بردیم
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی، حفظ تمرکز را دلیل پیروزی تیمش بر نماینده امارات عنوان کرد.
وی افزود: کادرفنی و بازیکنان در این بازی به خوبی تمرکز خود را حفظ کردند تا به پیروزی برسیم. تیم الاهلی هم بازیکنان بزرگ و خوبی داشت اما توانستیم تمرکز را حفظ کرده و این برد را تقدیم هواداران میکنیم.
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی درباره اینکه نیمکتنشین بود اما بازی خوبی انجام داد و آیا در ادامه هم چنین بازیهای از او خواهیم دید یا نه، خاطرنشان کرد: وقتی از استقلال به تراکتورسازی آمدم برای سربازی آمده بودم و وضعیت بدنی خوبی هم داشتم. چند بازی خوب نبودم و بعد از آن هم مصدوم شدم. سال قبل پای من مشکل داشت و نتوانستم آن طور که باید بازی کنم. امیدوارم بتوانم بعد از این هم همینگونه بازی کنم تا رضایتبخش باشد و هواداران هم به من کمک کنند.
عابدینی در واکنش به این صحبت خبرنگاران که گفته بودند او 2 اشتباه مرگبار در بازیهای تراکتورسازی داشته است، گفت: در بازی مقابل نفت مسجدسلیمان خطای من بیرون محوطه جریمه بود و بازی با نسف هم بازیکن با من نیم متر فاصله داشت و کارشناسان آن را دیدند و اشتباه مرگباری نداشتم. امیدوارم بتوانم در ادامه به تراکتورسازی کمک کنم تا نتیجه بگیریم.
وی در پاسخ به این سؤال که چقدر مهم است که جنبه انتقاد داشته باشیم تا بازیکن بزرگی شویم، اظهار داشت: من نصیحت شما را آویزه گوشم میکنم و سعی میکنم از این نصیحت استفاده کنم.
ارسال نظر