سندرز: ترامپ، دروغگو ، خودکامه‌ و بی‌اعتنا به حاکمیت قانون است | اگر او راهی پیدا می‌کرد، نیمی از ساختمان‌های آمریکا به نام او نام‌گذاری می‌شد

کد خبر: ۳۹۷۸۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۹
سندرز در ادامه گفت: «این مخالفت با رئیس‌جمهور مبتلا به خودشیفتگی است و اگر او راهی پیدا می‌کرد، نیمی از ساختمان‌های آمریکا به نام او نام‌گذاری می‌شد. موضوع رئیس‌جمهوری است که یک دروغگوی بیمارگونه‌ است که تفاوت بین حقیقت و دروغ را نمی‌داند. موضوع (رئیس‌جمهور) دزدسالاری است که از زمانی که رئیس‌جمهور شده، ثروت خود و خانواده‌اش را میلیاردها دلار افزایش داده است.»

سندرز: ترامپ، دروغگو ، خودکامه‌ و بی‌اعتنا به حاکمیت قانون است |  اگر او راهی پیدا می‌کرد، نیمی از ساختمان‌های آمریکا به نام او نام‌گذاری می‌شد

سناتور مستقل آمریکایی در یک سخنرانی در جمع هواداران در دیترویت با انتقاد از سیاست‌های کلان دونالد ترامپ، او را دروغگو، خودکامه و بی‌اعتنا به حاکمیت قانون توصیف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت روز شنبه به‌تندی از سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در ماه نوامبر انتقاد کرده و گفت: «همان‌طور که همه‌ی شما می‌دانید، در سراسر این کشور، از کالیفرنیا تا نیویورک و بسیاری از نقاط دیگر، خانواده‌های کارگر دارند بلند می‌شوند و با صدای بلند و افتخار می‌گویند: "بس است، دیگر بس است." بخش زیادی از این موضوع به مخالفت فزاینده با رئیس‌جمهوری ربط دارد که خودکامه‌ای بی‌اعتقاد به حاکمیت قانون است.»

به نوشته ایسنا، سندرز در ادامه گفت: «این مخالفت با رئیس‌جمهور مبتلا به خودشیفتگی است و اگر او راهی پیدا می‌کرد، نیمی از ساختمان‌های آمریکا به نام او نام‌گذاری می‌شد. موضوع رئیس‌جمهوری است که یک دروغگوی بیمارگونه‌ است که تفاوت بین حقیقت و دروغ را نمی‌داند. موضوع (رئیس‌جمهور) دزدسالاری است که از زمانی که رئیس‌جمهور شده، ثروت خود و خانواده‌اش را میلیاردها دلار افزایش داده است.»

این سناتور مستقل در ادامه انتقادات از ترامپ به سیاست‌های او در زمینه نظام سلامت آمریکا اشاره کرده و گفت: «این وضعیت به رئیس‌جمهوری مربوط است که یک تریلیون دلار معافیت مالیاتی به جمعیت یک درصدی طبقه بالای جامعه داد و سپس ۱۵ میلیون آمریکایی کم‌درآمد و کارگر را از مراقبت‌های بهداشتی که به شدت به آن نیاز داشتند، محروم کرد. خودتان را گول نزنید. هزاران نفر از این افراد در نتیجه‌ی کاری که ترامپ کرد، بی‌دلیل جان خود را از دست خواهند داد.»

سندرز افزود: «مخالفتی که در سراسر آمریکا می‌بینیم، فراتر از دونالد ترامپ است. خانواده‌های کارگر در کشور ما به طور فزاینده‌ای از سیاست‌های تثبیت‌ خسته شده‌اند. آن‌ها از همان سیاست‌های قدیمی و تکراری خسته شده‌اند. آن‌ها از زندگی در کشوری خسته شده‌اند که ثروتمندترین کشور در تاریخ جهان است اما ۶۰ درصد از مردم ما با حقوقی که تا آخر ماه دوام نمی‌آورد زندگی می‌کنند، در حالی که طبقه‌ی میلیاردرها روزبه‌روز ثروتمندتر می‌شوند.»

این سناتور مستقل با اشاره به این که میلیاردرهای یادشده با نفوذ زیادی که دارند رسانه‌ها و احزاب سیاسی را کنترل و بر آن‌ها اعمال نفوذ می‌کنند و این موجب نارضایتی مردم است، گفت: «مردم آمریکا درک می‌کنند که این کشور با بحران‌های عظیمی روبروست و آن‌ها خواهان تغییر، آن هم یک تغییر واقعی، هستند.»

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین