مجلس از هفته آینده به کار خود ادامه خواهد داد

سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: با توجه به تایید مصوبه مجلس درباره نحوه برگزاری جلسات در شرایط اضطرار، شنیده ام که مجلس از هفته آینده به کار خود ادامه خواهد داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ هادی طحاننظیف، سخنگوی شورای نگهبان، در گفت وگویی در حاشیه تجمعات شبانه شب گذشته (شنبه شب) در میدان ولیعصر تهران، با اشاره به تأیید مصوبه مجلس درباره نحوه برگزاری جلسات در شرایط اضطراری گفت: این مصوبه خلأ قانونی موجود را برطرف کرد. پیش از این، در آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی تصریح شده بود که جلسات مجلس باید در محل ساختمان بهارستان برگزار شود.
به نوشته ایسنا، وی در ادامه اظهار کرد: با تصویب این طرح و تأیید آن از سوی شورای نگهبان، امکان تشکیل جلسات مجلس در مکانهای دیگر یا به صورت مجازی در شرایط اضطراری فراهم شده است. نسبت به این مصوبه مغایرتی با شرع یا قانون اساسی مشاهده نشد و از این جهت شورای نگهبان ایراد و اشکالی به آن وارد نکرد.
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به زمان ازسرگیری فعالیتهای مجلس تصریح کرد: آنچه بنده شنیدهام این است که مجلس شورای اسلامی از هفته آینده به کار خود ادامه خواهد داد.