وقوع آتشسوزی در صحن پیامبر اعظم حرم رضوی

سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از وقوع حریق چند تشک و ملحفه در فضای باز کارگاهی در صحن پیامبر اعظم حرم مطهر رضوی خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ معینرضا فرخنده در گفتوگو با ایسنا درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: امروز ۲۵ تیرماه، ساعت ۱۱:۵۰ دقیقه حادثه حریق در صحن پیامبر اعظم حرم مطهر رضوی اعلام شد. در این حادثه، مقداری تشک و ملحفه در فضای باز کارگاهی در صحن پیامبر اعظم دچار حریق شده بود.
وی افزود: بعد از اعلام این حادثه به آتشنشانی مشهد، از سه ایستگاه عملیاتی به همراه آتشنشانی حرم مطهر رضوی به محل حادثه اعزام شدند و حریق در ساعت ۱۲:۵ دقیقه اطفاء شد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی مشهد بیان کرد: این حادثه خسارت جانی در پی نداشت و خسارات مالی آن نیز چندین تشک و ملحفه بود که در آتش سوختند. علت حادثه نیز هنوز مشخص نشده و در دست بررسی است.