|
امروز: چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳

اسرائیل از افراد مظنون به افشاگری اطلاعات نظامی تحقیق می‌کند

کد خبر: ۳۹۷۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۰
اخیرا رئیس مستعفی اداره امنیت اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در طول جنگ، بیش از ۳۰ تحقیق امنیتی برای شناسایی نظامیان ارتش که عکس‌ها و اطلاعات را فاش می‌کردند، آغاز شد.

اسرائیل از افراد مظنون به افشاگری اطلاعات نظامی تحقیق می‌کند

 اداره امنیت اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در طول چند ماه اخیر تحقیقات امنیتی به منظور شناسایی نظامیانی که عکس‌ها و اطلاعات را فاش می‌کردند، انجام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از الجزیره، اخیرا رئیس مستعفی اداره امنیت اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در طول جنگ، بیش از ۳۰ تحقیق امنیتی برای شناسایی نظامیان ارتش که عکس‌ها و اطلاعات را فاش می‌کردند، آغاز شد.

این مقام که نامش ذکر نشده است، افزود: تا به امروز، دستگاه امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) بیش از ۸۰ نفر را که در داخل پایگاه‌های ارتش اسرائیل پرسه می‌زدند و اطلاعات را جمع‌آوری می‌کردند، بازداشت کرده است.

در این میان، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دادگاه نظامی این رژیم یک نظامی را به اتهام همکاری و ارتباط با ایران به پنج سال حبس محکوم کرده است.

پیش از این نیز روزنامه «تایمز» رژیم صهیونیستی از بازداشت یک تبعه ۲۰ ساله آمریکایی ساکن شهر اشغالی قدس از سوی نیروهای امنیتی رژیم اسرائیل خبر داد و اعلام کرد: این فرد به جاسوسی و فعالیت به نفع ایران در کیفرخواست متهم خواهد شد.

پلیس رژیم صهیونیستی ادعا کرد که براساس تحقیقات، فرد مظنون ظاهرا در چند ماه گذشته در ازای دریافت مبالغی به ازای هر ماموریت، از مکان‌های حساس عکس و فیلم گرفته است.

رژیم صهیونیستی پیشتر نیز از بازداشت برخی خبرنگاران، نظامیان و جوانان صهیونیستی مظنون به جاسوسی خبر داده بود.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین