جزئیات تبادل آتش میان ایران و آمریکا طی شامگاه سه‌شنبه

کد خبر: ۳۹۷۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۱
سپاه پاسداران اعلام کرد: دو فروند سوپر نفت کش متخلف که فریب آمریکا را خوردند و با خاموش کردن سامانه‌های ناوبری و بی‌توجهی به اخطارهای مکرر مرکز کنترل امنیت تنگۀ هرمز، کشتیرانی در این مسیر را به مخاطره افکنده و عبور از مسیر مین‌گذاری شده را ترجیح دادند، مورد اصابت واقع شده و از کار افتادند.

جزئیات تبادل آتش میان ایران و آمریکا طی شامگاه سه‌شنبه

طی شامگاه سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵، حملات و تبادلات آتش میان ایران و ارتش آمریکا در گرفت. ایران اعلام کرد که در حملات تلافی‌جویانه خود، رادار پاتریوت، رادار کنترل هوایی ناوگان پنجم دریایی ارتش آمریکا و یک سامانه راداری اخطار اولیه c-ram را منهدم کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) ادعا کرد که در این عملیات که پنج ساعت طول کشید، نیروهای آمریکایی به «اهداف نظامی در بوشهر، چابهار، جاسک، کنارک، ابوموسی و بندرعباس» حمله کردند تا توانایی ایران برای «حمله به کشتی‌های تجاری» را کاهش دهند.

همچنین در این بیانیه ادعا شده است : «سیستم‌های دفاع ساحلی، سیستم‌های موشکی، سامانه‌های پهپادی و ظرفیت‌های دریایی ایران» هدف حمله قرار گرفت.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این حملات، پایگاه‌ها و دارایی‌های متعلق به آمریکا در منطقه خاورمیانه را بمباران کرد.

سپاه پاسداران اعلام کرد: دو فروند سوپر نفت کش متخلف که فریب آمریکا را خوردند و با خاموش کردن سامانه‌های ناوبری و بی‌توجهی به اخطارهای مکرر مرکز کنترل امنیت تنگۀ هرمز، کشتیرانی در این مسیر را به مخاطره افکنده و عبور از مسیر مین‌گذاری شده را ترجیح دادند، مورد اصابت واقع شده و از کار افتادند.

سپاه همچنین عنوان کرد: در مرحله اول پاسخ تجاوز دشمن، رزمندگان غیور نیروی دریایی سپاه در موج دوم عملیات نصر۲، با رمز مبارک یا لثارات الحسین، چند انبار پشتیبانی تسلیحاتی، مرکز ارتباطات ماهواره‌ای و ساختمان اقامتگاه نیروهای آمریکایی در پایگاه جفیر بحرین را هدف موشک‌ها و پهپادهای خود قرار داده و در هم کوبیدند. 

سپاه در بیانیه دیگری تأکید کرد: ملت مجاهد و بیدار ایران اسلامی؛ رزمندگان غیرتمند نیروهای دریایی و هوافضای سپاه در مرحله دوم موج دوم عملیات نصر۲، با رمز یا لثارات الحسین علیه‌السلام، در پاسخ به شرارت های ارتش کودک کش آمریکا با حمله موشکی و پهپادی به ناوگان پنجم دریایی شیطان بزرگ در بحرین، مخازن سوخت آن ناوگان را به آتش کشیدند و رادار پاتریوت، رادار کنترل هوایی ناوگان و همچنین یک سامانه راداری اخطار اولیه c-ram را مورد اصابت قرار داده و منهدم نمودند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین