|
امروز: يکشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۹

لیندسی گراهام سناتور جنگ‌طلب آمریکا بر اثر بیماری کوتاه و ناگهانی درگذشت

کد خبر: ۳۹۷۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۳
لیندسی گراهام ۷۱ ساله بیش از ۳۰ سال به عنوان یکی از چهره‌های اصلی حیات سیاسی آمریکا شناخته می‌شد. او اولین بار در سال ۱۹۹۲میلادی به عنوان عضوی از مجلس نمایندگان کارولینای جنوبی وارد سیاست در ایالات متحده شد.  او در سال ۲۰۰۳ بعنوان سناتور کارولینای جنوبی انتخاب شد و بیش از ۲۰ سال در مجلس سنا فعالیت داشت.

لیندسی گراهام سناتور جنگ‌طلب آمریکا بر اثر بیماری کوتاه و ناگهانی درگذشت

 منابع خبری گزارش دادند: لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب و تندرو جمهوریخواه آمریکا درگذشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ حساب رسمی لیندزی گراهام سناتور آمریکایی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: دفتر سناتور جمهوری‌خواه و نماینده کارولینای جنوبی لیندسی گراهام بیانیه ای به شرح زیر صادر کرد:

در شامگاه ۱۱ جولای، سناتور آمریکایی لیندسی گراهام به دلیل بیماری ناگهانی درگذشت.  

گفتنی است، لیندسی گراهام ۷۱ ساله بیش از ۳۰ سال به عنوان یکی از چهره‌های اصلی حیات سیاسی آمریکا شناخته می‌شد. او اولین بار در سال ۱۹۹۲میلادی به عنوان عضوی از مجلس نمایندگان کارولینای جنوبی وارد سیاست در ایالات متحده شد.  او در سال ۲۰۰۳ بعنوان سناتور کارولینای جنوبی انتخاب شد و بیش از ۲۰ سال در مجلس سنا فعالیت داشت.

گراهام در سال‌های اخیر با مواضع ضد ایرانی و حمایت از گروه‌های ضد انقلاب شناخته می‌شد.  

وال اسریت ژورنال پیش از این در گزارشی از نقش کلیدی «لیندسی گراهام» در متقاعد کردن رئیس‌جمهور آمریکا به حمله به ایران پرده برداشت.

براساس این گزارش، او با استفاده از بازی‌های کلامی و یادآوری جملات معروف روسای جمهور پیشین سعی کرد ترامپ را برای ثبت یک جمله تاریخی در کارنامه خود تشویق کند-همان جمله‌ای که در حوادث دی‌ماه خطاب به مردم ایران گفته بود: «به اعتراضات ادامه دهید، کمک در راه است». 

حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران از ۹ اسفند علیه مراکز نظامی و غیرنظامی آغاز شد که مقام معظم رهبری ایران، شماری از فرماندهان ارشد نظامی و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

ایران در پاسخ به این حملات پایگاه‌ها و منافع آمریکا در غرب آسیا، همچنین اهداف معینی در اراضی اشغالی را طی عملیات وعده صادق ۴ هدف قرار داده است.

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی با این مقدمه نوشت: بسیاری از دموکرات‌ها و حتی جمهوری‌خواهان گراهام را به دلیل تشویق ترامپ به درگیری در غرب آسیا-بدون برنامه‌ای برای پیامدهای بلندمدت آن مقصر می‌دانند. با این حال، گراهام با افتخار از تلاش خود برای بمباران ایران سخن گفته است.

گراهام برای پیشبرد این هدف سفرهایی به اراضی اشغالی داشت و با مقامات اطلاعاتی و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌ صهیونیستی دیدار کرد. او معتقد بود رژیم صهیونیستی اطلاعاتی در اختیارش می‌گذارد که دولت آمریکا از ارائه آن خودداری می‌کند.

گراهام پس از حمله به ایران پیشنهاد حمله به اهداف ایران و حزب‌الله در لبنان را به ترامپ داد. 

سناتور جمهوری‌خواه که به عنوان یکی از مشهورترین سیاستمداران جنگ‌طلب و مداخله‌گر واشنگتن، معروف بود، در اغتشاشات دی ماه گذشته در ایران موضع بسیار تند اتخاذ کرد و خواستار یک «موج عظیم حملات نظامی، سایبری و روانی» علیه جمهوری اسلامی ایران شد. او بارها پیشنهاد داده بود که اگر ایران غنی‌سازی اورانیوم را افزایش دهد، آمریکا باید تاسیسات نفتی و پالایشگاه‌های ایران را بمباران کند تا اقتصاد ایران فلج شود.


گراهام طراح بسیاری از لوایح تحریمی کنگره بود که شرکت‌های اروپایی و آسیایی طرف معامله با ایران را جریمه می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین