سردار فدوی: شهادت بالاترین خواسته رهبر شهید انقلاب بود

سردار فدوی گفت: کسانی که با امام شهید انقلاب زندگی کردند و در ارتباط بودند، میدانستند که بالاترین خواسته ایشان، رسیدن به شهادت بود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ سردار علی فدوی، مشاور فرمانده کل سپاه، شامگاه جمعه ۱۹ تیر در حاشیه مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: امام ما به بالاترین درجه، یعنی شهادت رسید که این بالاترین الگویی است که مسلمانان جهان میتوانند از آن درس بگیرند.
به نوشته ایسنا، وی ادامه داد: کسانی که با امام شهید زندگی کردند و در ارتباط بودند، میدانستند که بالاترین خواسته ایشان رسیدن به شهادت بود و رهبر شهید انقلاب نیز به این درجه رسیدند.
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: همانطور که در اوایل انقلاب امام خمینی(ره) و پس از آن رهبر شهید را داشتیم، قطعاً مردم و مسئولان از آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای حمایت خواهند کرد.