واکنش پوچتینو به حذف آمریکا از جام جهانی

کد خبر: ۳۹۷۲۸۵
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۸
مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تیم آمریکا در نشست خبری بعد از بازی اعتراف کرد که بلژیک تیم برتری بود و با شایستگی به پیروزی رسید. پوچتینو برتری بلژیک را پذیرفت و گفت: همه از همان ابتدا دیدند که ما با جو بازی هماهنگ نبودیم. ما اصلاً در بازی حاضر نبودیم. حتی زمانی که گل تساوی را زدیم، در حمله بعدی گل خوردیم. شروع بسیار سختی داشتیم.

واکنش پوچتینو به حذف آمریکا از جام جهانی

سرمربی تیم ملی فوتبال آمریکا به حذف تحقیر آمیز این تیم از جام جهانی واکنش نشان داد و خود را مسئول این ناکامی دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تبدیر و امید، تیم ملی فوتبال آمریکا وداعی تلخ و تحقیرآمیز از جام  جهانی داشت. آمریکا در مرحله یک هشتم نهایی برابر بلژیک با نتیجه ۴ بر ۱ شکست خورد تا سومین میزبان جام جهانی هم از این رقابت‌ها حذف شود.

به نوشته ایسنا،مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تیم آمریکا در نشست خبری بعد از بازی اعتراف کرد که بلژیک تیم برتری بود و با شایستگی به پیروزی رسید. پوچتینو برتری بلژیک را پذیرفت و گفت: همه از همان ابتدا دیدند که ما با جو بازی هماهنگ نبودیم. ما اصلاً در بازی حاضر نبودیم. حتی زمانی که گل تساوی را زدیم، در حمله بعدی گل خوردیم. شروع بسیار سختی داشتیم.

پوچتینو ادامه داد: به بلژیک تبریک می‌گویم. آن‌ها از ما بهتر بودند. امروز روز ما نبود. نیازی به ساخت بهانه یا پیدا کردن دلیل نیست، زیرا ما سطح معمول تیم را نشان ندادیم و این حقیقت است.

او تاکید کرد که این اتفاق فرصت خوبی برای یادگیری است و گفت: باید بازی را ارزیابی کنیم و بفهمیم چرا با این بازی به شیوه‌ای که با بقیه بازی‌های جام جهانی برخورد کردیم، برخورد نکردیم.

پوچتینو در پایان گفت: دلایل مختلفی وجود دارد، شاید توضیح ساده باشد؛ امروز روز ما نبود، نه از نظر جمعی و نه از نظر فردی. من اولین کسی هستم که مسئولیت آن را بر عهده می‌گیرم. باید وضعیت را ارزیابی کنیم و ببینیم. این عملکرد یا شیوه معمول بازی ما نبود.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین