حمید روحانی: رهبر شهید تا روز شهادت حاضر نشد حتی یک گام از راه امام و انقلاب خارج شود

کد خبر: ۳۹۷۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۱
رهبر شهید
حجت‌الاسلام و المسلمین حمید روحانی در آیین رونمایی از اسناد و تاریخ شفاهی منتشرنشده از رهبر شهید، با بیان اینکه از زمانی که رهبر شهید انقلاب مسئولیت رهبری را بر عهده گرفتند سختی‌ها و خون‌دل‌های فراوانی تحمل کردند، اظهار کرد: ایشان اما حاضر نشدند از مسیر انقلاب خارج شوند. در جبهه داخلی برابر ضدانقلاب ایستادگی کردند و در عرصه اداره کشور نیز سربلند بودند

مؤسس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: رهبر شهید تا روز شهادت حاضر نشد حتی یک گام از راه امام و انقلاب خارج شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، حجت‌الاسلام و المسلمین حمید روحانی در آیین رونمایی از اسناد و تاریخ شفاهی منتشرنشده از رهبر شهید، با بیان اینکه از زمانی که رهبر شهید انقلاب مسئولیت رهبری را بر عهده گرفتند سختی‌ها و خون‌دل‌های فراوانی تحمل کردند، اظهار کرد: ایشان اما حاضر نشدند از مسیر انقلاب خارج شوند. در جبهه داخلی برابر ضدانقلاب ایستادگی کردند و در عرصه اداره کشور نیز سربلند بودند. سازش‌طلبان، جریان دیگری بودند که در برابر مقام معظم رهبری ایستادند و با ایشان دشمنی کردند. این جریان تلاش داشت رهبری شهید را به مسیری که مدنظرشان بود منحرف کند اما این مرد الهی تا روز شهادت حاضر نشد حتی یک گام از راه امام و انقلاب منحرف شود.

به نوشته ایسنا، وی ادامه داد: رهبر شهید در برابر همه توطئه‌های دشمنان نظام و انقلاب ایستادگی کرد و اجازه نداد انقلاب از مسیر خود خارج شود. ایشان در زندگی شخصی خود نیز هیچ‌گونه تغییر و دگرگونی نداشتند و همان زندگی ساده‌ای را ادامه دادند که در ابتدای انقلاب داشتند. این سبک زندگی ساده از دوران نهضت، ریاست‌جمهوری، دوران رهبری و تا لحظه شهادت ادامه داشت. ایشان راه خدا و انقلاب را شناخته بود و با تمام توان در این مسیر گام برداشت.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین