|
امروز: پنجشنبه ۰۴ تير ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۹
خبرگزاری تاس:

توافق ایران و آمریکا در معرض تهدید قرار گرفت

کد خبر: ۳۹۶۸۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۴
در ایران این گمانه‌زنی مطرح است که در داخل دولت آمریکا نوعی تقسیم وظایف وجود دارد تا از طریق اعمال فشار، ایران را وادار به مشارکت در «مذاکرات موازی» با هدف محدود کردن «محور مقاومت» کند.

توافق ایران و آمریکا در معرض تهدید قرار گرفت

یک منبع ارشد ایرانی به خبرگزاری تاس گفت که اظهارات «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در جریان سفرش به کشورهای حوزه خلیج فارس، خطر برهم زدن توافق به‌دست‌آمده با ایران را به همراه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تبدیر و امید، این منبع اظهار داشت: «موضع تهاجمی ایالات متحده که در جریان سفر مارکو روبیو به کشورهای خلیج فارس مشاهده شد، این خطر را ایجاد می‌کند که توافقی را که با دشواری فراوان برای پایان دادن به جنگ به دست آمده است، به مخاطره بیندازد.»

به نوشته ایسنا و به گفته این منبع، در ایران این گمانه‌زنی مطرح است که در داخل دولت آمریکا نوعی تقسیم وظایف وجود دارد تا از طریق اعمال فشار، ایران را وادار به مشارکت در «مذاکرات موازی» با هدف محدود کردن «محور مقاومت» کند.

وی افزود: «ایران به‌صراحت اعلام کرده است که درباره متحدان منطقه‌ای خود مذاکره نخواهد کرد.»

این منبع همچنین گفت که اروپا با مطرح کردن موضوع برنامه موشکی ایران در تلاش است بر تهران فشار وارد کند. وی اظهار داشت: «مواضع جدید و ناشیانه اروپایی‌ها درباره موشک‌های بالستیک ایران، از دید تهران بخشی از ترفندی برای اعمال فشار بر ایران در چارچوب طرح مشترک آمریکا و اتحادیه اروپا جهت آنچه خود "خنثی‌سازی ایران" می‌نامند، تلقی می‌شود.»

وی تاکید کرد که ایران به‌روشنی اعلام کرده است که چنین اقدامی را تحمل نخواهد کرد و از هیچ‌یک از این دو موضوع عقب‌نشینی نخواهد کرد.

این منبع ایرانی در پایان گفت: «ایران اجازه نخواهد داد متحدان منطقه‌ای اش سقوط کنند و از برنامه موشکی خود نیز دست نخواهد کشید.»

ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین