|
امروز: يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۹

ایران در جنگ پیروز شد یا اسرائیل و آمریکا؟ | نتایج یک نظرسنجی جدید در اسرائیل چه می‌گوید؟

کد خبر: ۳۹۶۶۶۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۰
به گزارش سایت شبکه خبری الجزیره، ۹۲.۱ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که ایران بیشترین سود را از این درگیری برده و از آن استفاده بیشتری کرده است.

ایران در جنگ پیروز شد یا اسرائیل و آمریکا؟ | نتایج یک نظرسنجی جدید در اسرائیل چه می‌گوید؟

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که بیشتر ساکنان اراضی اشغالی بر این باور هستند که ایران از جنگی که آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه آن به راه انداختند، قدرتمندتر خارج شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، نتایج این نظرسنجی که با مشارکت ۳۶۴۴ تن توسط دانشگاه عبری شهر قدس اشغالی و با همکاری موسسه آگام در روزهای ۱۷ تا ۲۰ ژوئن انجام شد، تصویر روشنی از افکار عمومی ساکنان اراضی اشغالی بعد از امضای یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا ارائه می‌کند.

به گزارش سایت شبکه خبری الجزیره، ۹۲.۱ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که ایران بیشترین سود را از این درگیری برده و از آن استفاده بیشتری کرده است.

همچنین ۸۲.۹ درصد از شرکت‌کنندگان بر این باور هستند که امنیت بلند مدت رژیم صهیونیستی آسیب دیده است.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که حتی ۹۳.۱ درصد از رای‌دهندگان طرفدار بلوک راست صهیونیست که پایگاه انتخاباتی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است، بر این باور هستند که ایران پیروز شده است.

علاوه بر این در نظرسنجی یاد شده، محالفت با توافق ایران و آمریکا بسیار گسترده بود، به طوری که ۶۳.۲ درصد از شرکت‌کنندگان مخالفت خود را با این توافق اعلام کرده و تنها ۱۲.۱ درصد از آنها، آن را تایید کردند.

یادداشت تفاهم ۱۴ بندی اسلام‌آباد میان ایران و آمریکا، بامداد پنج‌شنبه پس از یک ماراتن دیپلماتیک فشرده به طور رسمی و از راه دور به امضای سران دو کشور رسید. مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ این سند ۶۰ روزه را به طور جداگانه و مجازی امضا کردند؛ سندی که تثبیت‌کننده موازنه اقتدار تهران و تن دادن واشنگتن به خطوط قرمز ایران است.

این تفاهم‌نامه، مبتنی بر خاتمه جنگ، تسهیل کشتیرانی بین‌المللی از تنگه هرمز به دریای عمان و متقابل، آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران و رفع محدودیت از فروش نفت خام ایران و به ویژه شروع مذاکرات برای حل مساله هسته‌ای است. در لایه امنیتی سند که بر بندهای اول و دوم استوار است، طرفین بر خاتمه فوری عملیات نظامی در تمامی جبهه‌ها و احترام به حاکمیت ملی توافق کرده‌اند. ایران با منوط کردن کل تفاهم‌نامه به امنیت جبهه شمال و تثبیت نام لبنان، واشنگتن را ناچار به پذیرش این متغیر مستقل کرد. 

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین