|
امروز: شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۸

درخواست فعالان تونسی جهت آزادی چهار فعال «ناوگان الصمود»

کد خبر: ۳۹۶۵۶۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۴
«بسام الطریفی»، رئیس اتحادیه دفاع از حقوق بشر تونس با اشاره به گذشت سه ماه از بازداشت این افراد، تأکید کرد که هیچ مدرکی علیه آن‌ها وجود ندارد و حمایت از مردم فلسطین متوقف نخواهد شد.

درخواست فعالان تونسی جهت آزادی چهار فعال «ناوگان الصمود»

ده‌ها فعال تونسی روز جمعه با برگزاری تجمعی در میدان حقوق بشر شهر تونس، خواستار آزادی چهار عضو بازداشت‌شده «ناوگان جهانی الصمود» شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از خبرگزاری «آناتولی»، شرکت‌کنندگان در این تجمع که به دعوت کمیته ملی دفاع از فعالان ناوگان الصمود و حق فلسطین برگزار شد، با سر دادن شعارهایی از جمله «نه زندان، نه زنجیر برای قهرمانان الصمود»، خواستار پایان بازداشت این فعالان شدند.

به نوشته ایرنا، «بسام الطریفی»، رئیس اتحادیه دفاع از حقوق بشر تونس با اشاره به گذشت سه ماه از بازداشت این افراد، تأکید کرد که هیچ مدرکی علیه آن‌ها وجود ندارد و حمایت از مردم فلسطین متوقف نخواهد شد.

این چهار فعال بخشی از هفت عضو ناوگان الصمود هستند که در ماه مارس (فروردین/ اردیبهشت) به اتهام پول‌شویی بازداشت شدند؛ با این حال، سه نفر از آن‌ها در ماه‌های اخیر با تصمیم دستگاه قضایی تونس آزاد شده‌اند.

مقام‌های تونسی تاکنون واکنشی به این تجمع نشان نداده‌اند.

چندین کشتی در قالب «ناوگان جهانی الصمود» از اواخر اوت ۲۰۲۵ (مرداد/ شهریور) به‌سوی نوار غزه حرکت کردند تا محاصره‌ای را که اسرائیل از سال ۲۰۰۶ علیه این منطقه اعمال کرده و در جریان جنگی که از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد و دو سال ادامه یافت، آن را تشدید کرده بود، در هم بشکنند.

این کشتی‌ها پس از نزدیک شدن به سواحل غزه، توسط ارتش اسرائیل متوقف، تمامی فعالان حاضر در آن‌ها بازداشت و سپس به کشورهای خود بازگردانده شدند.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین