پاکستان واسطه بازگشت ۳۰ ملوان ایرانی به کشور

کد خبر: ۳۹۶۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۶
اسحاق‌ دار گفته است این افراد شامل ۸ صیاد ایرانی هستند که پس از به گل نشستن قایقشان، توسط کشتی بریتانیایی «MMA Valour» در دریا نجات یافتند، و همچنین ۲۲ خدمه ایرانی کشتی «Lenore/Davina» که اخیراً توسط مقامات آمریکایی متوقف شده بود.

پاکستان واسطه بازگشت ۳۰ ملوان ایرانی به کشور

معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور در حال تسهیل فرآیند بازگشت ۳۰ شهروند ایرانی به کشورشان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، اسحاق‌ دار گفته است این افراد شامل ۸ صیاد ایرانی هستند که پس از به گل نشستن قایقشان، توسط کشتی بریتانیایی «MMA Valour» در دریا نجات یافتند، و همچنین ۲۲ خدمه ایرانی کشتی «Lenore/Davina» که اخیراً توسط مقامات آمریکایی متوقف شده بود.

به نوشته ایسنا، انتظار می‌رود هر دو گروه طی روزهای آینده از طریق کراچی به ایران منتقل شوند.

بنا بر گزارش رسانه‌های پاکستانی، اسحاق دار تأکید کرد: «ما در هماهنگی نزدیک با مقامات ایران، ایالات متحده و بریتانیا هستیم تا از انتقال امن و بازگشت سریع برادران ایرانی خود به میهنشان اطمینان حاصل کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین