روزنامه عبری یدیعوت: اگر نتیجه جنگ با ایران را میدانستیم، هرگز آغازش نمیکردیم | انتقاد از سیاستهای واشنگتن
کد خبر: ۳۹۶۴۴۶
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۳
روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارانوت در گزارشی تحلیلی، سیاستهای واشنگتن را عامل بازگشت رژیم اسرائیل به شرایط «بازدارندگی ضعیف» و «آزادی عمل محدود» دانست.

روزنامه یدیعوت آحارانوت با ابراز سرخوردگی نوشت: اگر نتیجه جنگ امروز را میدانستیم، هرگز آن را آغاز نمیکردیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر وامید؛ روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارانوت در گزارشی تحلیلی، سیاستهای واشنگتن را عامل بازگشت رژیم اسرائیل به شرایط «بازدارندگی ضعیف» و «آزادی عمل محدود» دانست.
به نوشته تسنیم، روزنامه یدیعوت نوشت: دولت آمریکا با بیتوجهی به مذاکرات با ایران، اسرائیل را به واقعیتی با آزادی عمل محدود و بازدارندگی ضعیف بازگردانده است.
این روزنامه در ادامه بهنقل از یک منبع مطلع صهیونیست، اعتراف تلخی را منتشر کرد و نوشت: «سرخوردگی بزرگتر از آن است که تصور میشود؛ اگر از قبل میدانستیم که نتیجه نهایی این خواهد بود، تردید جدی وجود دارد که اصلاً جنگ را آغاز میکردیم.»
برچسب ها: اسرائیل ، ایران ، آمریکا ، حمله آمریکا به ایران ، حمله اسرائیل به ایران ، پایان دادن جنگ ، پایان جنگ
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین