هشدار دوباره دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن

کد خبر: ۳۹۶۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۷
دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد انتشار تصاویر و فیلم‌هایی از محل اصابت پرتابه‌های دشمن که موجب تکمیل پازل اطلاعاتی دشمن شود، مصداق جرم بوده و با عاملان انتشار این‌گونه محتواها برخورد قاطع قانونی صورت خواهد گرفت.

هشدار دوباره دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن
دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن هشدار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد انتشار تصاویر و فیلم‌هایی از محل اصابت پرتابه‌های دشمن که موجب تکمیل پازل اطلاعاتی دشمن شود، مصداق جرم بوده و با عاملان انتشار این‌گونه محتواها برخورد قاطع قانونی صورت خواهد گرفت.

دادستانی کل کشور ضمن قدردانی از رویکرد مسئولانه رسانه‌ها، فعالان رسانه‌ای و انسان‌رسانه‌ها در انعکاس واقعیت‌ها، تقویت همبستگی ملی و تبیین جنایات دشمن، بر ضرورت رعایت ملاحظات امنیتی در انتشار اخبار و تصاویر تأکید کرد.

بر اساس این اطلاعیه هرگونه انتشار محتوا که به تأمین اطلاعات مورد نیاز دشمن یا تشویش اذهان عمومی منجر شود، در چارچوب قوانین و مقررات مورد پیگیری قضایی قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین